Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει και φέτος στον Σταυρό του Νότου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έχοντας συντροφιά του μια σπουδαία νέα φωνή που του έχει κλέψει την καρδιά, την Βίκυ Καρατζόγλου.

Ο Κώστας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την σειρά της πορείας και των τραγουδιών που αγαπήσαμε, από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα πολύ πρόσφατα και αγαπημενα των δύο τελευταίων χρόνων «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα». Για πρώτη φορά θα ακούσουμε και τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Γραμμένο με Κόκκινο».

Τη Βίκυ την γνωρίσαμε από την «Περηφάνεια», ένα τραγούδι που αγαπήσαμε πολύ, αλλά και από την πολύχρονη εμφανισή της στους «Ηρωες» της Ελένης Γκασούκα. Μας ξανασυστήθηκε περυσι με τις παραστάσεις της στο Σταυρό του Νοτου «Θα γυρίσω σε μένα» και τις πολύ σπουδαίες συνεργασίες της με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Γιάννη Κότσιρα και άλλους γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες. Εν αναμονή του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δίσκου, συναντιέται με τον αγαπημένο της συνθέτη Κωστα Λειβαδά να μας τραγουδήσει τα τραγούδια του, που έχει αγαπησει..

Στο πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν οι δυο τους, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, θα ακούσουμε τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το “Δειλά” (Το καράβι από την Φολέγανδρο) και το «Μοίρα μου έγινες» ή το “Σαν να μην πέρασε μια μέρα”, τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπησαν και οι δύο καλλιτέχνες.