Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Θάνος Ανεστόπουλος, Κώστας Παρίσης και Edgar Allan Band live στο Area 22

Θάνος Ανεστόπουλος, Κώστας Παρίσης και Edgar Allan  Band live στο Area 22

To AREA 22 υπερηφανα παρουσιάζει την Παρασκευή 6 Μαρτιου για μια και μόνο παράσταση τους Θάνο Ανεστόπουλο (Διάφανα Κρίνα), Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) και the Edgar Allan Band, οι οποίοι θα παρουσιασουν την electro ακουστική παράσταση Τα τραγούδια μας φοβούνται. Καλεσμένοι τους  το συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα».


Ένα Διάφανο Κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα Υπόγειο Ρεύμα.Ο Θάνος Ανεστόπουλος και ο Κώστας Παρίσης σας προσκαλούν για να κοινωνήσετε μαζί τους τις συναντήσεις του Φρανσουά Βιγιόν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, της Κατερίνας Γώγου με την Μαρία Πολυδούρη, του Nick Cave  με τον Tom Waits, του Κώστα Ουράνη με τον Edgar Allan Poe, με διάφανες νότες και υπόγεια ποιήματα μέσα από την μουσικοακουστική παράσταση Τα τραγούδια μας φοβούνται.


Ο Θάνος και ο Κώστας φίλοι από τα παλιά και τωρινοί συνοδοιπόροι σε έναν όμορφο μουσικό δρόμο με αρκετές ήδη εμφανίσεις  σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να τιμούν τους αγαπημένους τους ποιητές και τροβαδούρους μαζί με  τους Edgar Allan band που ανέβουν δίπλα τους στην σκηνή με διαδραστική διάθεση και με  κοινή ανάγκη να επικοινωνήσουν μέσω της αλήθειας και της δύναμης που φέρει μέσα της η ποίηση και η στοχαστική στιχουργία.


ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ,
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

(Τα τραγούδια μας φοβούνται –από ένα στίχο του ποιητή Ναζιμ Χικμέτ)


Τhe Εdgar Allan band είναι:  
Φοίβος Κατσιφλώρος ντράμς , Θοδωρής Ντύλγερης μπάσο

Σχετικές ειδήσεις
Τελευταίο αντίο στον Θάνο Ανεστόπουλο
05.09.2016 10:27
Μόλις 49 ετών, ο Θάνος Ανεστόπουλος, το Διάφανο Κρίνο μας, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, μία μάχη που έδωσε με μεγάλο θάρρος και δύναμη, συνεχίζοντας να ανεβαίνει στη σκηνή και να συγκινεί μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδούν για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο
09.06.2016 11:37
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Από τις Ρίζες ως τα Άνθη του καλού...: Ο Θάνος Ανεστόπουλος στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
30.05.2016 13:09
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ανοίγει τις πόρτες του με τον Θάνο Ανεστόπουλο και τη μουσική παράσταση "Από τις ΡΙΖΕΣ ως τα ΑΝΘΗ του καλού...".
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Ο Θάνος Ανεστόπουλος σε μία μουσική παράσταση στο Θέατρο Παλλάς
18.04.2016 10:34
Ο Θάνος Ανεστόπουλος παρουσιάζει στο Θέατρο Παλλάς μία μουσική παράσταση, με τίτλό Από τις ΡΙΖΕΣ ως τα ΑΝΘΗ του καλού..., για μία μόνο ημέρα, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016.