To AREA 22 υπερηφανα παρουσιάζει την Παρασκευή 6 Μαρτιου για μια και μόνο παράσταση τους Θάνο Ανεστόπουλο (Διάφανα Κρίνα), Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) και the Edgar Allan Band, οι οποίοι θα παρουσιασουν την electro ακουστική παράσταση Τα τραγούδια μας φοβούνται. Καλεσμένοι τους  το συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα».

Ένα Διάφανο Κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα Υπόγειο Ρεύμα.Ο Θάνος Ανεστόπουλος και ο Κώστας Παρίσης σας προσκαλούν για να κοινωνήσετε μαζί τους τις συναντήσεις του Φρανσουά Βιγιόν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, της Κατερίνας Γώγου με την Μαρία Πολυδούρη, του Nick Cave  με τον Tom Waits, του Κώστα Ουράνη με τον Edgar Allan Poe, με διάφανες νότες και υπόγεια ποιήματα μέσα από την μουσικοακουστική παράσταση Τα τραγούδια μας φοβούνται.

Ο Θάνος και ο Κώστας φίλοι από τα παλιά και τωρινοί συνοδοιπόροι σε έναν όμορφο μουσικό δρόμο με αρκετές ήδη εμφανίσεις  σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να τιμούν τους αγαπημένους τους ποιητές και τροβαδούρους μαζί με  τους Edgar Allan band που ανέβουν δίπλα τους στην σκηνή με διαδραστική διάθεση και με  κοινή ανάγκη να επικοινωνήσουν μέσω της αλήθειας και της δύναμης που φέρει μέσα της η ποίηση και η στοχαστική στιχουργία.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ,
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

(Τα τραγούδια μας φοβούνται –από ένα στίχο του ποιητή Ναζιμ Χικμέτ)

Τhe Εdgar Allan band είναι:  
Φοίβος Κατσιφλώρος ντράμς, Θοδωρής Ντύλγερης μπάσο