Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Κι όταν σε πήρε το φιλί γυναίκα, μια παράσταση αφιερωμένη στη γυναίκα στο Χυτήριο

Κι όταν σε πήρε το φιλί γυναίκα, μια παράσταση αφιερωμένη στη γυναίκα στο Χυτήριο

Στις 8 Μαρτίου 2015, την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, στο Χυτήριο, ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Κι όταν σε πήρε το φιλί γυναίκα», με την Λυδία Σέρβου, την Λένα Φίλιππα, την Αθηνά Δημητρακοπούλου και Ελένη Τσέτη.

 

Όσα τραγούδια εμπεριέχουν, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, έστω και μία από τις αμέτρητες πτυχές της γυναίκας (μάνα, αδελφή, φίλη, ερωμένη, νοικοκυρά, ηρωίδα), θα ακουστούν το μεσημέρι της 8ης Μαρτίου από τέσσερις ξεχωριστές γυναικείες φωνές, οι οποίες, μαζί με τον Νίκο Αβαγιανό, έχουν φροντίσει να φτιάξουν ένα μουσικό πρόγραμμα που ικανοποιεί τα μουσικά γούστα τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών. Στη μουσική επιμέλεια και τα πλήκτρα θα είναι ο Γιώργος Τσοκάνης, ενώ στο μπουζούκι ο Παναγιώτης Μπουζέας.

 

Ερμηνεύουν: Λυδία Σέρβου – Λένα Φίλιππα – Αθηνά Δημητρακοπούλου – Ελένη Τσέτη

Μουσική επιμέλεια – πλήκτρα: Γιώργος Τσοκάνης

Μπουζούκι: Παναγιώτης Μπουζέας

Σχετικές ειδήσεις
Η Μυρσίνη Μαργαρίτη και η  Ζωή Ζενιώδη σε μια συναυλία για τη γυναίκα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
07.11.2016 12:28
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί σε μία συναυλία με τη τίτλο Fragile, Μορφή: Γυναίκα, με τη σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και τη Ζωή Ζενιώδη στο πιάνο.
Γυναίκα Οδυσσέας: Η Άντζελα Ορφανού στον Ιανό
08.06.2016 12:52
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Άντζελα Ορφανού θα βρίσκεται στον Ιανό με την παράσταση «Γυναίκα Οδυσσέας».
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Μουσικά θροΐσματα και ακούσματα στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
15.03.2016 12:51
O Σύλλογος «ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ» διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 την ετήσια Μουσική Βραδιά «Μουσικά θροΐσματα και ακούσματα» με γνωστά και αγαπημένα κλασικά έργα στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».