Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Βιβλιοθήκη με το Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης

Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Βιβλιοθήκη με το Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης

Αυτή την Παρασκευή στη Μουσική Βιβλιοθήκη οι σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης ερμηνεύουν έργα για πιάνο , φλάουτο, και κιθάρα μαζί με τη χορωδία «Περικλής Κούκος».


Συμμετέχουν:

Πιάνο: Λουκίδη Κατερίνα, Ψητού Αναστασία, Καραμπάτση Δήμητρα, Μπλούνας Ιάσονας
Φλάουτο: Κουρού Αλεξάνδρα, Λίπτικας Αλέξανδρος, Καραγιάννης Γιώργος, Μπάτζιου Δήμητρα
Κιθάρα: Ανδρίτσου Κων/να, Μπιτσάκο Ενρίκο, Κανδυλάκης Στέλιος.

Χορωδία "Περικλής Κούκος": Αντωνοπούλου Κων/να, βακάλη Ελένη, Βελλιανίτη Αιμιλία, Γεννάδης Μιχάλης, Ηλιοπούλου Βασιλική, Καραμπάτση Δήμητρα, Κόνιδα Έλενα, Κόλλια Μαριτίνα, Κουρή ξένια, Μακαντάση Σόφια, Μπικάκης Ανδρέας, Μπλούνα Άννα, Μπλούνας Ιάσονας, Στάικος Νίκος, Μαρτίνη Αλεξία, Χριστοφυλάκου Μαριτίνα, Ψητού Αναστασία.

Φιλική συμμετοχή : Φωτεινή Αθανασάκη & Πάνος Παταγιάννης.
Καλ/κος διευθυντής: Περικλής Κούκος
Διεύθυνση: Κατερίνη Κανταρτζή-Γεννάδη

Σχετικές ειδήσεις
Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
31.08.2016 16:44
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνεχίζοντας το Φεστιβάλ του στις γειτονιές της Αθήνας, παρουσιάζει τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη της φθινοπωρινή εμφάνιση με μία μοναδική συναυλία, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Μουσικές του Κόσμου από το Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
17.06.2016 10:34
Το Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης διοργανώνει τη θερινή του συναυλία την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 19:00, με γενικό τίτλο "Μουσικές του Κόσμου".
Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων στις Ελληνικές Μουσικές Γιορτές 2016
10.05.2016 13:11
Στο πλαίσιο του 12ου Κύκλου των Ελληνικών Μουσικών Γιορτών, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στο θέατρο Παλλάς, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, με τη Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συμμετοχή εκλεκτών σολίστ, θα πραγματοποιήσουν συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών.
Παλιάτσοι από την Όπερα της Βαλίτσας της ΕΛΣ στην Ηλιούπολη
19.04.2016 15:30
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), με το έργο «Παλιάτσοι», του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, το Σάββατο 23 Απριλίου, στις 8 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.
Εμείς κι ο κόσμος V: η 5η συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
26.01.2016 15:45
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται με χαρά τον 20χρονο φλαουτίστα Στάθη Καραπάνο, νικητή του 2ου Διαγωνισμού Φλάουτου «Urs Rüttimann» (Απρίλιος 2015, Ωδείο Αθηνών), στην πέμπτη συναυλία του φετινού θεματικού της κύκλου «Εμείς κι ο κόσμος», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.