Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Live Sadahzinia στο Zucchero

Live Sadahzinia στο Zucchero
Η Sadahzinia των Active Member, η γυναικεία φωνή στους hiphop ρυθμούς, θα εμφανιστεί στο live χώρο Zucchero, για μια από τις σπάνιες solo εμφανίσεις της…

H Sadahzinia ή αλλιώς Γιολάντα Τσιαμπόκαλου θα αφιερώσει μια βραδιά στα πέντε προσωπικά της album καθώς και σε άλλα  project με τα οποία έχει ασχοληθεί.

Τα τραγούδια της όπως το Πρωινό στη Βαγδάτη, Για όσους αντιστέκονται, Αμίλητο νερό, το Χρέωσέ τα στη φωτιά, και το Μεγάλο Φαγοπότι αποτελούν τραγούδια καταγγελίες με διάσπαρτο χιούμορ.

Ενώ, απ’ την άλλη, ραπάρει με συνοδεία κιθάρας πολύ πιο μελωδικές στιγμές βγαλμένες λες από άλλους κόσμους πιο κοριτσίστικους πιο μελωμένους…

Τραγούδια όπως το Κάτι να σου πω, Ντιριγκόου Ντιριμπάι, Γυάλινη Κούκλα, Πετρανάσα και το Σκιάχτρο ακροβατούν ανάμεσα σε όλους τους μικρόκοσμους που έχει πλέξει η κυρία του Low Bap.

Σχετικές ειδήσεις
Sadahzinia of Active Member  live στο Κremlino
31.10.2016 13:11
To Kremlino stage ανοίγει την πόρτα του στα παιδιά της lowbap σκηνής, φιλοξενώντας μια σειρά από συναυλίες σε τακτή χρονική βάση και ελεύθερη είσοδο. Κι επειδή στο lowbap προηγούνται πάντα οι κυρίες… στην πρώτη βραδιά θα φιλοξενηθεί η Sadahzinia.
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.
Η Sadahzinia live στο Peiraios Academy 117
07.04.2016 13:13
Η Sadahzinia των Active Member επιστρέφει δισκογραφικά και συναυλιακά στο Peiraios Academy 117 στις 22 Απριλίου 2016.
Η Sadahzinia live στο Piraeus 117 Academy
26.02.2016 16:48
Η Sadahzinia των Active Member επιστρέφει δισκογραφικά και συναυλιακά, την Παρασκευή 22 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy με το νέο άλμπουμ με τίτλο Κάρπιμο.
Οι Vanilla Swing live στο Gazarte
04.02.2016 16:47
Οι VaniLa Swing, ανεβαίνουν στο Roof Stage του GAZARTE με... άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση σε ένα δυναμικό live, με τραγούδια δικά τους αλλά και με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν, σε ρυθμούς Rock n Roll, rockabilly του ’50 και swing του ’40 με αναφορές στο χθες και στο σήμερα.