Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Human… where though? No 2…

Human… where though? No 2…
Tο πολιτιστικό συγκρότημα Artower Agora εγκαινιάζει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο Human…where though? No 2…, με την συμμετοχή έξι καλλιτεχνών.

Πρόκειται για μία σειρά έργων ζωγραφικής και γλυπτικής που έχουν σαν πυρήνα τους τον άνθρωπο.

Ο Άνθρωπος που πάντα αποτελεί πηγή έμπνευση και δημιουργίας στη συγκεκριμένη έκθεση προσεγγίζεται άλλοτε παραστατικά και άλλοτε αφαιρετικά, άλλοτε σαν ύλη και άλλοτε σαν ιδέα.

Άνθρωποι που απομονώνονται στη μοναξιά τους, που χάνονται σε πόλεις, που βιώνουν χαοτικές καταστάσεις, αναζητούν την ταυτότητά τους.

Στην Έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Ειρήνη Δουνάβη, Μαρίνα Καρατσιόλη, Χαρά Πολυκάρπου, Αγγελική Μπόμπορη, Αγγελική Κοτσοπούλου, Ναταλία Αφεντουλίδου.

Σχετικές ειδήσεις
The human passage: Εκθέσεις της Gilda Frumkin Βασιλειάδη σε Κέρκυρα και Κεφαλλονιά
05.07.2016 13:47
Με δύο Εκθέσεις Ζωγραφικής με τίτλο "The human passage", μία στην Κέρκυρα και μία στην Κεφαλλονιά, συμμετέχει η Gilda Frumkin Βασιλειάδη στα εικαστικά δρώμενα του φετινού καλοκαιριού.
Good Buy Human: έκθεση της Carly Mark στη γκαλερί The Breeder
15.06.2016 12:20
Η ατομική έκθεση της Carly Mark «Good Buy Human» που παρουσίαζεται στο δευτερο όροφο της γκαλερί The Breeder, είναι αποτέλεσμα της διαμονής της καλλιτέχνιδας στην Αθήνα, στα πλαίσια του The Breeder Residency Program -που επιμελείται η Σταματία Δημητρακοπούλου- και επικεντρώνεται σε ζωγραφική, γλυπτά, βίντεο και εγκαταστάσεις με σημείο αναφοράς την εμμονή της Carly Mark στην εταιρία ζαχαρωτών Haribo. Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδος.
Ασκήσεις επί… Χάρτου: Ομαδική έκθεση της ΑΣΚΤ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου
19.04.2016 13:04
Η Ομαδική Έκθεση «Ασκήσεις επί… Χάρτου» του Η' Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, στον εκθεσιακό χώρο του ιστορικού κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μαρκοπούλου, θα διαρκέσει έως 30 Μαΐου 2016.
No Portraits: Ομαδική έκθεση στην Booze:BaseGALLERY
13.04.2016 14:09
Η Booze:BaseGALLERY εγκαινιάζει στις 16 Απριλίου 2016 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής/εγκατάσταση No Portraits.
Reflections on Human: Έκθεση της Λαμπρινής Μποβιάτσου στην Artforum Gallery
01.03.2016 15:15
Η ARTFORUM Gallery εγκαινιάζει την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 20.00 την ατομική έκθεση της Λαμπρινής Μποβιάτσου με τίτλο "Reflections on Human".