Οι Efterklang έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα πάνω στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους για ένα μοναδικό live show στην Αθήνα, που θα ανοίξει ο ανερχόμενος Αμερικανός Peter Broderick στο An Club.

Μαζί με τους God Is An Astronaut, οι Efterklang αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή η ευρωπαϊκή Post-Rock σκηνή. Έχουν πολλές συμμετοχές σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, μια εξαιρετική δισκογραφία και στο An Club θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ.

Επί σκηνής θα θαυμάσουμε και τη Anna Bronstedt, που ως Our Broken Garden μόλις κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της When Your Blackening Shows αποσπώντας πολύ καλές κριτικές!

Ο Peter Broderick έχει ήδη τρεις προσωπικές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του και θα παρουσιάσει το υλικό του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ του που βλέπει το φως της δημοσιότητας για λογαριασμό της σπουδαίας Βρετανικής ετικέτας Bella Union (είναι η δισκογραφική εταιρεία του Simon Raymonde των Cocteau Twins κι επιπλέον η Ευρωπαϊκή στέγη των Explosions In The Sky).