Το Σάββατο 7 Μαρτίου, το Ρομάντσο υποδέχεται τον Prins Obi με τους Dream Warriors και τον Kid Flicks σε ένα υπέροχο double bill live. Η συναυλία θα αρχίσει αυστηρά στις 22.00

Prins Obi είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Γιώργου Δημάκη, μουσικού, φαρμακοποιού και μέλους των Baby Guru. Οι Dream Warriors είναι το άτυπο alter ego των Baby Guru, μία μπάντα με ρευστό line-up που έχει δημιουργηθεί για live και στούντιο εμφανίσεις, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των σόλο πρότζεκτ των τριών μελών.

Αυτή τη στιγμή οι Dream Warriors αποτελούνται από τον Prins Obi, τον King Elephant, τον Sir Kosmiche, τον Kon Kon και την Χριστίνα. Ο Prins Obi  πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο σόλο άλμπουμ του με τίτλο Notions. Το Notions είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο πεποιθήσεων, αισθήσεων και παραισθήσεων, μετουσιωμένων σε 11 κομμάτια, μερικά πρόσφατα και μερικά γραμμένα μέχρι και 10 χρόνια πριν.

Αποτελεί ένα αμάλγαμα κλασικής ποπ τραγουδοποιΐας και ηλεκτρονικής μουσικής (με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του Moog synthesizer) και φέρει ψυχεδελικές περικοκλάδες και ένα άρωμα από αρχές 60’s-τέλη 70’s, με αναπάντεχες όμως μεταβολές ύφους.

To Notions κυκλοφορεί σε CD, LP+bonus cd και digital album από την Inner Ear.

Το μουσικό project Kid Flicks του Νίκου Δερβίση, έχοντας κυκλοφορήσει δύο δίσκους (Hearts of Gold και By Typing I Talk , You Don’t Talk) το 2011 και 2012 από την Inner Ear, καθώς και το EP The Great Cape από την Bad Panda Records το 2013 κλείνει έναν πενταετή κύκλο χαμηλής ευκρίνειας, psych-pop, υπνοδωματιακών ηχογραφήσεων. Με την προσθήκη του Θέμου Ραγκούση, της Δανάης Πάλακα και του Χάρη Νείλα μεταλλάσεται σε ένα σχήμα που μπλέκει πιασάρικες ποπ μελωδίες, αναρχικές δομές κομματιών, πολυρυθμικά grooves, εκστατικά ηλεκτρονικά, samples, πειραγμένες κιθάρες και φολκλορικές αναφορές.