Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Tina and the Jazzymates live στο Half Note

Tina and the Jazzymates live στο Half Note

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Τίνα Αλεξοπούλου επιστρέφει στο Half Note Jazz Club σε μια μουσική παράσταση με θέμα τον έρωτα!


Ο έρωτας σε όλες τις εκφάνσεις του όπως αποκρυσταλλώνεται σε τραγούδια από μιούζικαλ , ναζιάρικα τζαζ θέματα, swing και rock’n’roll,  αλλά και σε ελληνικά ρομαντικά τραγούδια!


Η performer Τίνα Αλεξοπούλου μαζί με τους βιρτουόζους Φώτη Νέζη στο πιάνο , Κώστα Κεφαλά στην τρομπέτα, Κώστα Αρσένη στο κοντραμπάσο και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη στα ντραμς, υπόσχονται μια κεφάτη βραδιά με μουσικές που αγαπάνε αλλά και που υμνούν την αγάπη! Μαζί με τον Μπάμπη Βελισσάριο σε μια guest εμφάνιση προσπαθούν να απαντήσουν στο αιώνιο ερώτημα... τι είναι η αγάπη… That’s amore!

Σχετικές ειδήσεις
Tina and the Jazzymates live @ Faust
16.09.2016 14:18
Η «θεατράλε» σκηνή του Faust ταιριάζει γάντι με τους ήχους των Tina and the Jazzymates, στην οποία επανέρχονται την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει με το
04.04.2016 15:00
Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει στο Half Note συνεχίζοντας τις θριαμβευτικές εμφανίσεις της με το εξαιρετικό πρόγραμμα «Μόλις Χθες».
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!
Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note
15.02.2016 16:35
Ο κορυφαίος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, μετά τις sold out εμφανίσεις του στο Half Note, επιστρέφει για τέσσερις εμφανίσεις, από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές, καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.
Το ένα φέρνει τ’ άλλο: Η Ρίτα Αντωνοπούλου live στο Half Note
24.12.2015 17:07
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, αποφασίζει να μας μιλήσει σε πρώτο πρόσωπο, στη σκηνή του Half Note, για δύο μοναδικές εμφανίσεις, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016.