Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Tina and the Jazzymates live στο Half Note

Tina and the Jazzymates live στο Half Note

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Τίνα Αλεξοπούλου επιστρέφει στο Half Note Jazz Club σε μια μουσική παράσταση με θέμα τον έρωτα!


Ο έρωτας σε όλες τις εκφάνσεις του όπως αποκρυσταλλώνεται σε τραγούδια από μιούζικαλ , ναζιάρικα τζαζ θέματα, swing και rock’n’roll,  αλλά και σε ελληνικά ρομαντικά τραγούδια!


Η performer Τίνα Αλεξοπούλου μαζί με τους βιρτουόζους Φώτη Νέζη στο πιάνο , Κώστα Κεφαλά στην τρομπέτα, Κώστα Αρσένη στο κοντραμπάσο και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη στα ντραμς, υπόσχονται μια κεφάτη βραδιά με μουσικές που αγαπάνε αλλά και που υμνούν την αγάπη! Μαζί με τον Μπάμπη Βελισσάριο σε μια guest εμφάνιση προσπαθούν να απαντήσουν στο αιώνιο ερώτημα... τι είναι η αγάπη… That’s amore!

Σχετικές ειδήσεις
Tina and the Jazzymates live στο Faust
17.01.2017 10:24
Μετά τον χαμό που έγινε στο προηγούμενο live στο FAUST οι Tina and the Jazzymates επανέρχονται δριμύτεροι με ακόμα πιο δυνατό πρόγραμμα! Ένα jazz-swing-musical εκρηκτικό μείγμα που ξεσηκώνει το κοινό για χορό και πολύ κέφι!
Robyn Bennett και Bang Bang live στο Half Note
14.12.2016 14:50
Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις της, η μοναδική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και performer Robyn Bennett επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη μαζί με το εκρηκτικό γκρουπ της Bang Bang στη σκηνή του Half Note Jazz Club, στο πιο «καυτό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!
Tina and the Jazzymates live @ Faust
16.09.2016 14:18
Η «θεατράλε» σκηνή του Faust ταιριάζει γάντι με τους ήχους των Tina and the Jazzymates, στην οποία επανέρχονται την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει με το
04.04.2016 15:00
Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει στο Half Note συνεχίζοντας τις θριαμβευτικές εμφανίσεις της με το εξαιρετικό πρόγραμμα «Μόλις Χθες».
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!