Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Daphne and the Fuzz και Duoyu live στο Ρομάντσο

Daphne and the Fuzz και Duoyu live στο Ρομάντσο

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου, οι Daphne and the Fuzz και οι Duoyu θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Ρομάντσο. 


 

Οι Daphne and the Fuzz είναι μια jazz-pop μπάντα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του ’12 από την Δάφνη Λάζου, με αφορμή τα κομμάτια που έγραφε στο πιάνο της.

Μετά την επιτυχία του πρώτου single με τίτλο του Doop Doop και την προβολή από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό Jumping Fish, οι μουσικές τους βρήκαν το δρόμο τους στο ελληνικό ραδιόφωνο (Pepper, Εν Λευκώ, Μέντα). Μετά από μια δυναμική ανανέωση του line-up, η μπάντα είναι έτοιμη να παρουσιάσει καινούριο υλικό με γνώριμο αλλά και πιο σκοτεινό ήχο αυτή τη φορά.

Daphne and the Fuzz: Δάφνη Λάζου- vocals, Δημήτρης Δουμουλιάκας- τύμπανα, Γιάννης Ράλλης- κιθάρα, Βασίλης Νησσόπουλος- μπάσο , Ορέστης Μπενέκας- πλήκτρα

https://www.facebook.com/DaphneAndTheFuzzz


 

Οι Duoyu είναι ένα ανεξάρτητο αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010.

Οι επιρροές τους κυμαίνονται από την alternative/indie rock και funk/garage, ως την πειραματική μουσική , με κύριο χαρακτηριστικό τους τις δυνατές γκρούβες, τα πειραγμένα περάσματα της τρομπέτας, τις κοφτές κιθάρες και τα μελωδικά φωνητικά.

Αεικίνητοι, επικοινωνιακοί και ευρηματικοί στα live, δεν αφήνουν περιθώρια στο κοινό να μην αφεθεί στην ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητά τους

Το Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο ανεξάρτητο άλμπουμ τους με τίτλο Atomic Clock στο MothStudio με παραγωγό τον Jimmy Spliff (The Last Drive, Nightstalker, The Earthbound, Deus-x-Machina), το οποίο κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή στις 29 Νοεμβρίου 2014.

Duoyu: Γιώργος Κατακουζηνός - ηλ. κιθάρα/φωνή, Χρήστος Ατζινάς - τρομπέτα, Κώστας Ντόκος -μπάσο, Ιωσήφ Μπαγετάκος -τύμπανα/φωνητικά

www.duoyuband.com
http://duoyuband.bandcamp.com
www.facebook.com/Duoyu.band
www.youtube.com/user/duoyuband
 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
 Daphne and the Fuzz από την Inner Ear
17.08.2016 12:47
Από την Inner Ear κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και digital album το πρώτο album των Daphne and the Fuzz με τίτλο το όνομά τους.
Daphne and the Fuzz live παρουσίαση album @ Six d.o.g.s
30.03.2016 13:52
Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, οι Daphne and the Fuzz θα παρουσιάσουν live το νέο τους album στο Six d.o.g.s.
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!