Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Τι καλύτερο μπορεί να εύχεται μία νέα τραγουδίστρια όταν πριν φθάσει στο πρώτο της άλμπουμ έχει συνεργαστεί ήδη με τους Γ. Νταλάρα, Α. Ρέμο, Θ. Μικρούτσικο, Φ. Πλιάτσικα κ.α., εμφανίζεται φέτος με τον Δ. Μητροπάνο, ενώ τα τραγούδια του πρώτου της άλμπουμ μεταξύ άλλων υπογράφουν οι Φ. Πλιάτσικας , Α. Μιτζέλος, Ν. Μωραΐτης, Σ. Λογαρίδης, Κίτρινα Ποδήλατα;

Μάλλον τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Έναν δρόμο στον οποίο καταφέρνει να ισορροπήσει, τα ποπ, ροκ και έντεχνα στοιχεία.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι από τις πλέον ελπιδοφόρες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής πραγματικότητας.

Στο χέρι της είναι αν θα τα καταφέρει ή θα αφεθεί στην …γοητεία των άμεσα καταναλωμένων σουξέ. 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα (MΙΝΟΣ ΕΜΙ)

Αξιολόγηση 3/5

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Fix Factory of Sound
15.12.2016 16:26
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound, για τέσσερις εμφανίσεις Χωρίς εξηγήσεις.
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Φωτεινή Βελεσιώτου σε «Κόντρα Ντουέτο»
12.02.2016 13:45
Έντεκα παρά, σαββατόβραδο. Στον γνωστό παράδρομο της οδού Πειραιώς, υπάρχει αρκετός κόσμος που περιμένει να μπει στην «Ακτή Πειραιώς» για να παρακολουθήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά προγράμματα της φετινής σεζόν. Μετά από λίγη ώρα, άλλος κόσμος έχει αποχωρήσει, ενώ άλλος δικαιώνεται και μπαίνει στην ήδη πλημμυρισμένη από το κοινό μουσική σκηνή. Λίγα λεπτά μετά τις έντεκα, οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Φωτεινή Βελεσιώτου, αρκετά συνεπείς χρονικά, βρίσκονται στις θέσεις τους και το πρόγραμμα ξεκινά. Με «κόντρα» σκηνική τοποθέτηση μεταξύ τους, οι δύο ερμηνεύτριες μας καλωσορίζουν.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Fix Factory of Sound
05.02.2016 16:42
Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα, η ανατρεπτική σύμπραξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο FIX FACTORY OF SOUND, τα Σάββατα 5, 19 και 26 Μαρτίου.