Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Τι καλύτερο μπορεί να εύχεται μία νέα τραγουδίστρια όταν πριν φθάσει στο πρώτο της άλμπουμ έχει συνεργαστεί ήδη με τους Γ. Νταλάρα, Α. Ρέμο, Θ. Μικρούτσικο, Φ. Πλιάτσικα κ.α., εμφανίζεται φέτος με τον Δ. Μητροπάνο, ενώ τα τραγούδια του πρώτου της άλμπουμ μεταξύ άλλων υπογράφουν οι Φ. Πλιάτσικας , Α. Μιτζέλος, Ν. Μωραΐτης, Σ. Λογαρίδης, Κίτρινα Ποδήλατα;

Μάλλον τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Έναν δρόμο στον οποίο καταφέρνει να ισορροπήσει, τα ποπ, ροκ και έντεχνα στοιχεία.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι από τις πλέον ελπιδοφόρες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής πραγματικότητας.

Στο χέρι της είναι αν θα τα καταφέρει ή θα αφεθεί στην …γοητεία των άμεσα καταναλωμένων σουξέ. 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα (MΙΝΟΣ ΕΜΙ)

Αξιολόγηση 3/5

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για μία ακόμα παράσταση στο Fix Factory of Sound
01.02.2017 11:38
Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος, έρωτα αλλά και αποχωρισμό και μοναξιά. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε!
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Άνοδος Live Stage
26.01.2017 13:30
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 τις εμφανίσεις της στο Άνοδος Live Stage, με μία παράσταση “Χωρίς εξηγήσεις"...
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Fix Factory of Sound
15.12.2016 16:26
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound, για τέσσερις εμφανίσεις Χωρίς εξηγήσεις.
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!