Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι ποιητές συχνάζουν στο Cabaret Voltaire!

Οι ποιητές συχνάζουν στο Cabaret Voltaire!
Στο Cabaret Voltaire και φέτος η ομάδα Θεώρηση επαναλαμβάνει τη μουσική παράσταση Μόλις θυμούμαι πια τους ποιητές, με καινούργια μελοποίηση των ποιημάτων από τη Σωτηρία Κολόζου.

Ο Κωνσταντίνος Καβάφης συναντάει στην Αλεξάνδρεια του περασμένου αιώνα τον Ναπολέοντα Λαπαθιώτη κι αφήνει στην ψυχή του νέου ποιητή το στίγμα του.

Κι εκείνος πολύ αργότερα, όταν πια έχει πάρει την απόφαση ν’ αυτοκτονήσει επικοινωνεί νοερά μ’ ένα άλλο αυτόχειρα τον Κώστα Καρυωτάκη. Ανάμεσά τους, η τρυφερή, ευαίσθητη κι επαναστατική Μαρία Πολυδούρη.

Παίζουν οι Γιώργος Γιανναράκος, Αγγελική Δέλλα, Σωτηρία Κολόζου και Μαίη Σεβαστοπούλου. Το σενάριο είναι της Μαίης Σεβαστοπούλου.

Επίσης, το Cabaret Voltaire πραγματοποιεί σεμινάρια , σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεώρηση και καλεί όσους ενδιαφέρονται να κάνουν σεμινάρια για οποιαδήποτε μορφή τέχνης και για όσο διάστημα ο κάθε καλλιτέχνης κρίνει σκόπιμο, να έρθουν σε επαφή μαζί τους για να ενημερώθουν σχετικά με τους όρους συνεργασίας.

Πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να βρείτε από την κα Μαίη Σεβαστοπούλου, στα τηλέφωνα 210 8829469 και 6974408016, στο e-mail: iosseva@yahoo.gr και την ιστοσελίδα http://www.theorisi.gr/.

Σχετικές ειδήσεις
Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά, στο Cabaret Voltaire
21.11.2016 11:37
Η σατιρική μουσική παράσταση “Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά” που έγραψαν και ερμηνεύουν η Άννα Παντζέλη και η Βιβή Νικολάου επιστρέφει ανανεωμένη και περιμένει το κοινό στο Cabaret Voltaire στις 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.
Από την Ελένη του Ευριπίδη στους Νεοέλληνες Ποιητές, από το ΚΘΒΕ και το ΠΑΜΑΚ
25.05.2016 11:45
Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία ΚΘΒΕ - ΠΑΜΑΚ με την παράσταση «Από την Ελένη του Ευριπίδη στους Νεοέλληνες Ποιητές», η οποία θα παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Νίκου Βουδούρη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Αίθουσα Τελετών) την Παρασκευή 27 & το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στις 20.30.
Διασχίζοντας το Αιγαίο, του Οδυσσέα Λούγκλου στο Cabaret Voltaire
26.04.2016 12:40
Το Cabaret Voltaire φιλοξενεί την ομάδα Θεώρηση, η οποία παρουσιάζει το έργο του Οδυσσέα Λούγκλου, Διασχίζοντας το Αιγαίο, σε σκηνοθεσία της Λυδίας Τσακαλάκη.
Αμπαζούρρρ!!!, ένα bourlesque musical από την ομάδα Στενός Κορσές στην Αθηναΐδα
22.03.2016 12:36
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο Cabaret Voltaire στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και μια μίνι καλοκαιρινή περιοδεία, η θεατρική ομάδα «Στενός Κορσές» θα βρίσκεται τις Τετάρτες του Απριλίου 2016 στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ για να παρουσιάσει το burlesque musical Αμπαζούρρρ!!!.
Έλα στο Cabaret και εσύ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
02.03.2016 13:12
Η παράσταση Έλα στο Cabaret και εσύ έρχεται τη Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.