Το Faust παρουσιάζει τις επόμενες συναυλίες του και μας υπόσχεται ένα συναρπαστικό Μάρτιο.

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα 9, 16, 23 & 30 Μαρτίου  – Opera Chaotique – Παράταση Παραστάσεων –  Μετά από μια σειρά από Sold Out εμφανίσεις στο Faust και μια επιτυχημένη περιοδεία στην Ιταλία, τρείς ακόμα μοναδικές παραστάσεις των Opera Chaotique από το νέο άλμπουμ τους “BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man”.

Κυριακή 1 Μαρτίου – Dimitris Vassilakis – Ο Δημήτρης Βασιλάκης εμφανίζεται με κάποιους από τους καλύτερους νέους μουσικούς της τζαζ. Δυναμισμός, νέες συνθέσεις, γρήγοροι ρυθμοί, ονειρικές μπαλάντες, και κλασσικά κομμάτια σε νέα προοπτική.

Δευτέρα 2 Μαρτίου – Idra Kayne: Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή.  Η Idra είναι η νέα Soul Funk Queen της πόλης. Uplifting set με πρωτότυπο υλικό και  κομμάτια από White Stripes, Jamiroquai,  Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack , Amy Winehouse  και άλλα…….not to be missed!

Τρίτη 3 Μαρτίου – The Moka Band – Με σκοπό να αναδείξουν όλη την ατμόσφαιρα και την αισθητική διαφόρων μουσικών ειδών όπως η Blues και η Soul, αλλά  και επιρροές από τη jazz και τη funk , δημιουργούν έναν ήχο μοναδικό και ιδιαίτερο.

Τετάρτη 4 Μαρτίου – ΛΟΛΕΚ – Επιστρέφει στο Faust μετά το sold-out live με το οποίο γιόρτασε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Ουρανός Μολύβι», που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ήχος ηλεκτρισμένος ρεμπέτικος και μουσική που κινείται ανάμεσα στο punk, το rock και τον άνευ ορίων ήχο του μπουζουκιού…

Κυριακή 8 Μαρτίου – Hot Club de Grèce – Η μπάντα συνδυάζει το εκρηκτικό παίξιμο της gypsy jazz με το νοσταλγικό ήχο των 30s/40s, αλλά δεν σταματά εκεί. Ερμηνεύει γνώριμες μελωδίες της παλιάς Αθήνας μέσα από το ανάλαφρο ρυθμό της gypsy με δεξιοτεχνία και έντονο ταμπεραμέντο.
 
 
Τρίτη 10 Μαρτίου – Dysanatolia – Με αναφορά κυρίως στην world music-ethnic μουσική, με balkan, και με ανατολίτικες επιρροές, διασκευάζουν τόσο παραδοσιακές όσο και σύγχρονες συνθέσεις, βάζοντας κάθε φορά το προσωπικό τους στίγμα.

 
Τετάρτη 11 Μαρτίου – Angelika Dusk – Έχοντας ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της με το single “Love on your own terms” η Angelika Dusk θα παρουσιάσει μαζί με την μπάντα της επιλεγμένα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της καθώς και διασκευές αγαπημένων της κομματιών από καλλιτέχνες  της διεθνούς pop σκηνής.

 
Κυριακή 15 Μαρτίου – Happy Dog Project – Οι Happy Dog Project επιστρέφουν με νέα σύνθεση και νέες μουσικές. Από  Ethiopiques και Afrobeat μεχρι  funky/hip hop groove και Jazz αυτοσχεδιασμούς. Guest ο Mc Jeff “BNC” Gonzalez.
 
Τετάρτη 17 Μαρτίου – Les Enfants de Pigalle – Ένα κουαρτέτο που αναβιώνει την αυθεντική Παριζιάνικη Swing μουσική και παρουσιάζει ένα χορευτικό πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει το κοινό, με μουσική ματιά που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ελλάδα!
 

Τετάρτη 18 Μαρτίου – Ο Αδάμ Τσαρούχης τραγουδά μια jazz «αγάπη για το καλοκαίρι» και υπόσχεται ένα jazz ταξίδι πίσω στο χρόνο με ξένες και ελληνικές διασκευές. Παρέα του τρεις εξαίρετοι μουσικοί, μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο ρομαντικό, μελωδικό και όμορφο.

Κυριακή 22 Μαρτίου – Sugahspank! & The Swing Shoes – Η συνεργασία τους κρατάει 4 χρόνια και  έχει σημαδέψει και τους δυο.  Έχουν δημιουργήσει ένα τοπίο αβίαστο και αυθεντικό. Gypsy, Swing, Gospel, Blues, Παραδοσιακά στο blender.

Τρίτη 24 Μαρτίου – Pop Eye – Οι Pop Eye παίζουν με τα pop ιδιώματα (indie pop, electropop, electronica, dance e.t.c.) και παρουσιάζουν τη δική τους ηλιόλουστη pop. Ο Ποπάι, λένε, δεν ήταν ο αγαπημένος μας ήρωας. Η ποπ όμως είναι η αγαπημένη μας μουσική.

Τετάρτη 25 Μαρτίου – Imitate Your Mother: Όλα ξεκίνησαν στην τροπική ζούγκλα της Κυψέλης. Imitate Your Mother ήταν η φράση που μυστηριωδώς εμφανίστηκε στον τοίχο του σαλονιού του Χραν. Ξεκίνησε έτσι να αναζητά το νόημα αυτής της φράσης μαζί με τους τρεις φίλους του, γνωρίζοντας πως μέσα από τη μουσική και την όρεξη για χαρωπό παιχνίδι κάποια μέρα θα βρεθεί η εξήγηση.

Κυριακή 29 Μαρτίου – Esterina – This is a happy story  – Με φόντο την γκρίζα πόλη, η Esterina παρέα με τους μουσικούς της θα μας παίξουν τo urban soul παραμύθι “This is a happy story” μαζί με άλλες μουσικές ιστορίες αγαπημένων τους καλλιτεχνών από παλιές και νεότερες δεκαετίες.

Τρίτη 31 Μαρτίου: Mama Know Better – Mια μπάντα με soul, funk ήχο και στοιχεία blues, θα παρουσιάσει παλιότερες αλλά και νέες επιτυχίες, μέσα από το μουσικό πρίσμα των 60s και 70s. Από Imelda May και Sharon Jones, έως Elvis Presley και Beatles.