Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

4th Music Highway Festival στο Κύτταρο

4th Music Highway Festival στο Κύτταρο

Από τις πρώτες διστακτικές σκέψεις, τα πρώτα αβέβαια βήματα που γρήγορα μετατράπηκαν σε σίγουρα άλματα, μέσα από μια πορεία γεμάτη ενθουσιασμό, όνειρα και πολλή δουλειά… σε ένα φεστιβάλ που μπορεί πλέον να θεωρηθεί θεσμός για την αγγλόφωνη ελληνική μουσική .


Ένα φεστιβάλ για τις μπάντες και το κοινό της ανεξάρτητης σκηνής.


4th Music Highway Festival” λοιπόν, και στις 28 Μαρτίου το ιστορικό Κύτταρο θα φιλοξενήσει τέσσερα πολύ δυνατά και αξιόλογα σχήματα σε μια βραδιά με άρωμα Αμερικής.


Οι “4LT” είναι το συγκρότημα που θα ανοίξει τη συναυλία . Με το ιδιαίτερο alternative ύφος τους και με το πρώτο full e.p. τους να έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό θα αναλάβουν να ζεστάνουν τη βραδιά με την παρουσία τους.


Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν οι “Penny Dreadful”, ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα της χώρας το τελευταίο διάστημα. Alternative americana, ρυθμοί που ξεσηκώνουν και ταξιδιάρικες μελωδίες, κομμάτια από το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους, αλλά και νέο υλικό, μια μπάντα που σίγουρα θα απογειώσει το κοινό.


Η συνέχεια ανήκει σε ένα από τα ιστορικότερα και πιο αντιπροσωπευτικά ονόματα του αμερικάνικου ήχου στη χώρα μας. Η country μουσική στα καλύτερά της και οι “Dustbowl” είναι σίγουρα το καλύτερο όχημα για να μας μεταφέρει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.


Το φεστιβάλ θα κλείσουν οι οικοδεσπότες του “Mr. Highway Band”, στην πρώτη ολοκληρωμένη εμφάνισή τους στην Αθήνα μετά από περίπου ένα χρόνο. Με τους δύο δίσκους τους και αρκετά νέα κομμάτια αναμένεται να προσφέρουν μία εκρηκτική εμφάνιση και ένα ιδανικό φινάλε στη βραδιά.


Το ραντεβού έχει οριστεί και το βράδυ της 28ης Μαρτίου θα είναι μια μουσική γιορτή για όλη την ελληνική σκηνή .

Μια γιορτή που είναι όλοι καλεσμένοι και που κανείς δεν πρέπει να χάσει…

Διοργάνωση (www.CReatures.gr)

Σχετικές ειδήσεις
Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών
04.07.2016 15:22
Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών επανέρχεται δριμύτερο και ανανεωμένο, φιλοδοξώντας να προσφέρει δύο μήνες, από 16 Ιούλιου έως 21 Αύγουστου 2016, γεμάτους ψυχαγωγία και διασκέδαση με πολλή μουσική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πιερίας, αλλά και των γύρω περιοχών.
Φωνές του κόσμου στο 4ο Tinos World Music Festival
18.05.2016 16:13
Στην ανθρώπινη φωνή, το πιο διαδεδομένο αλλά και το πιο εκφραστικό μουσικό όργανο, είναι αφιερωμένο το 4ο Tinos World Music Festival, που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (17 έως 19 Ιουνίου 2016) στη Χώρα της Τήνου.
5th Music Highway Festival @ Κύτταρο
13.04.2016 15:27
Στις 16 Απριλίου 2016, όπως κάθε χρόνο στο ιστορικό Κύτταρο, το 5ο Music Highway Festival ετοιμάζεται να προσφέρει ακόμα μία δυνατή και ποιοτική βραδιά.
The 5th Music Highway Festival στο Κύτταρο
23.03.2016 15:23
Το Music Highway Festival, το φεστιβάλ – θεσμός για την αγγλόφωνη μουσική σκηνή της χώρας, έρχεται για 5η φορά πάντα σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα των CReatures.
Wednesdays’ Music Festival στο Θέατρο Προσκήνιο
16.12.2015 13:40
Μουσικές μπάντες και αξιόλογοι καλλιτέχνες, κάνουν την εμφάνισή τους κάθε Τετάρτη από 16 Δεκεμβρίου 2015, στο Wednesdays' Music Festival, στο θέατρο Προσκήνιο.