Μια ιδιαίτερη βραδιά με τη σφραγίδα του Blend βρίσκεται προ των πυλών. Ο Guti, το «παιδί-θαύμα» από την Αργεντινή, ο πιο ταλαντούχος νέας κοπής παραγωγός της tech house αυτή τη στιγμή στον κόσμο επιστρέφει στην Ελλάδα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 για να τιμήσει το αγαπημένο του ελληνικό κοινό, αυτή τη φορά στο NID και έναν χρόνο περίπου μετά το αξέχαστο live set του στο Blend Techniques 3, όπου μοιράστηκε τα decks με τους Marco Carola και Loco Dice.

Το «διαμάντι» της Desolat με τις έντονες latin καταβολές και τα πολύ δυνατά tracks με τα υπέροχα φωνητικά διαθέτει χαρίσματα που κάνουν κάθε σύσταση σχεδόν περιττή. Στο στούντιο του λατίνου παραγωγού και κατόχου βραβείου Grammy, Leandro Martinez, ήταν που ο μέχρι πρότινος πιανίστας της ροκ και της τζαζ Guti ξεκίνησε να πειραματίζεται φτιάχνοντας ηλεκτρονικά beats. Και έχοντας μεγαλώσει μέσα στη μουσική, δε του πήρε και πολύ να παράγει κάμποσα tracks την ημέρα με ελάχιστη προσπάθεια.

Το “Las Cosas Que No Se Tocan” (2009), το πρώτο του άλμπουμ με τη Desolat έδειξε από την πρώτη στιγμή πως αυτός ο ανήσυχος Αργεντινός καλλιτέχνης ήρθε μόνο για να μείνει, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από τα κυριολεκτικά ασταμάτητα live του ανά τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Το long set του Guti στο NID θα συμπληρώσει ο Resident dj του Blend, Μanolaco!