Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Opera Chaotique live στο Μύλος Club

Οι Opera Chaotique live στο Μύλος Club

Μετά την μεγάλη τους περιοδεία στην Ιταλία, οι Opera Chaotique επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από τη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 στο Μύλος Club, με μία παράσταση διαφορετική από τις άλλες.

 

Οι σουρεαλιστικές ιστορίες των Opera Chaotiqure παίρνουν σάρκα και οστά σε μία εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από το σύγχρονο τσίρκο: Οι εκπληκτικές Etherika  κόβουν την ανάσα με τα ακροβατικά τους και δίνουν ζωή στο Φάντασμα της Όπερας, τη Μαρία Μαγδαληνή, το Κορίτσι με το Μίνι Φόρεμα του Bukowski και όλους τους υπόλοιπους ήρωες των τραγουδιών των Opera Chaotique.

 

Η σοπράνο Νικολέτα Καπέ μαγεύει με την αιθέρια φωνή της, η καταξιωμένη τραγουδίστρια Εύη Σιαμαντά σαγηνεύει σε jazz ρυθμούς, ενώ τα μέλη των φοβερών και τρομερών Loonattack απογειώνουν μουσικά την παράσταση. Και φυσικά επί σκηνής, όπως μας έχουν άλλωστε συνηθίσει οι Opera Chaotique, πολλοί ακόμα καλεσμένοι έκπληξη που θα συζητηθούν...

 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

 

Η ομάδα Etherika σε συνεργασία με τους Opera Chaotique παρουσιάζει μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από το σύγχρονο τσίρκο . Συνδυάζει τη ζωντανή μουσική , το τραγούδι και τον ακροβατικό χορό και αναμένεται να συνεπάρει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Οι performers της Etherika καταφθάνουν γεμάτοι πάθος και ενέργεια και κόβουν την ανάσα κάνοντας ακροβατικά, τραγουδώντας και χορεύοντας πάνω από την σκηνή και τους μουσικούς. Η Voodoo Queen, η Μαγδαλινή, το Φάντασμα της Όπερας και το κορίτσι με το μίνι φουστάνι ενσαρκώνονται και συμμετέχουν σε μια μοναδική παράσταση.

 

Η ομάδα Etherika ιδρύθηκε το 2013 από την Δήμητρα Ατέση και έχει πάρει μέρος σε πληθώρα παραστάσεων, shows και φεστιβάλ πρωτοπορώντας στην χρήση των σκηνικών και των εναέριων οργάνων. Την ομάδα ενώνουν δεσμοί φιλίας έτσι κάθε δημιουργία γίνεται σε πλήρη συνεργασία αντικατοπτρίζοντας την προσωπικότητα των μελών της.

 

ETHERIKA (aerials, acrobatics, dance and more)

Χορογραφίες -Σύνθεση: Δήμητρα Ατέση

Τραγούδι: Σοφία Κεμεντζετζίδου

Ακροβατικά- Χορός: Δήμητρα Ατέση, Χριστίνα Σαλαπασίδου, Σοφία Κεμεντζετζίδου

 

Νικολέτα Καπέ – τραγούδι

Εύη Σιαμαντά – τραγούδι

και οι guest μουσικοί Παντελής (κιθάρα), Δημήτρης (πιάνο), Ηλίας (μπάσσο) από τους Loonattack.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust
23.02.2017 11:24
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με "The worst of...". Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι Opera Chaotique live στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα!
03.01.2017 11:54
Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους OPERA CHAOTIQUE με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι Opera Chaotique για ένα XMAS special show στο An Groundfloor
21.12.2016 16:50
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 το An Groundfloor υποδέχεται τους Opera Chaotique (+ special guests) για ένα χριστουγεννιάτικο special show!
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.