Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Έρχονται οι Πρακτόρισσες!

Έρχονται οι Πρακτόρισσες!
Η εταιρία Θεάτρου Sforaris παρουσιάζει τις Πρακτόρισσες στη σκηνή του Θεάτρου του Ήλιου σε σκηνοθεσία και κείμενα του Γιάννη Καλαβριανού.

Ο πλανήτης κινδυνεύει! Το θανατηφόρο βακτήριο Επιδημικό Κρυπτοσπορίδιο βρίσκεται στα χέρια της αδίστακτης Λουκρητίας Στρογκανώφ. Σε όλες τις Μυστικές Υπηρεσίες έχει σημάνει συναγερμός! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα! Η ανθρωπότητα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Μια βιβλιοθηκάριος (η Μικαέλα Μπελούτσι), μια στριπτιζέζ (η Γαβριέλα Ουζμπεκιστάν)  και μία νοικοκυρά (η Συμέλα Τσανταμπασίδου) θα αναλάβουν τη σωτηρία της. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τη δαιμόνια Λουκρητία και να πάρουν πίσω το θανατηφόρο βακτήριο, πριν το πουλήσει στην Κινέζικη Μαφία ; Γιατί όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν χώνεται στα πόδια σου;

Παίζουν : Άννα Ελεφάντη, Χρήστος Θεοδωρίδης, Γιάννης Καλαβριανός, Μαρία Κοσκινά, Έλλη Μερκούρη , Αλεξία Μπεζίκη, Αναστασία Μποζοπούλου, Ζωή Παρασκευοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Αναφορά στον Γκρέκο, στο Θέατρο Αυλαία
06.02.2017 17:16
Το Θέατρο Αυλαία στο πλαίσιο του «2017 - Έτος Νίκος Καζαντζάκης» σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής «Γίνονται Έργα» παρουσιάζει το κύκνειο άσμα του Νίκου Καζαντζάκη, το αυτοβιογραφικό «Αναφορά στον Γκρέκο» σε σκηνοθεσία Τάκη Χρυσικάκου για λίγες μόνο παραστάσεις, από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 21.00.
Ανεμοδαρμένα ύψη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο της ΕΜΣ
18.01.2017 15:53
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα «Ανεμοδαρμένα ύψη», το μοναδικό έργο της Έμιλυ Μπροντέ, μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης και εκδίκησης, σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.
Η
04.01.2017 14:21
Το Θέατρο Αυλαία σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων “Γίνονται Έργα” παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον εμβληματικό μονόλογο του Παναγιώτη Μέντη “Αδαμαντία” σε σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη για τρεις μόνο παραστάσεις στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου.
Ο Αμερικάνος, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Θέατρο Αυλαία
29.11.2016 16:33
Το Θέατρο Αυλαία, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε συνεργασία με την εταιρεία Θεάτρου «Ηθικόν Ακμαιότατον» και την εταιρία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γίνονται Έργα» παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο διήγημα «Ο Αμερικάνος».
Η Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού σε περιοδεία
23.06.2016 14:34
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Αντιγόνη του Σοφοκλή, την πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.