Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Έρχονται οι Πρακτόρισσες!

Έρχονται οι Πρακτόρισσες!
Η εταιρία Θεάτρου Sforaris παρουσιάζει τις Πρακτόρισσες στη σκηνή του Θεάτρου του Ήλιου σε σκηνοθεσία και κείμενα του Γιάννη Καλαβριανού.

Ο πλανήτης κινδυνεύει! Το θανατηφόρο βακτήριο Επιδημικό Κρυπτοσπορίδιο βρίσκεται στα χέρια της αδίστακτης Λουκρητίας Στρογκανώφ. Σε όλες τις Μυστικές Υπηρεσίες έχει σημάνει συναγερμός! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα! Η ανθρωπότητα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Μια βιβλιοθηκάριος (η Μικαέλα Μπελούτσι), μια στριπτιζέζ (η Γαβριέλα Ουζμπεκιστάν)  και μία νοικοκυρά (η Συμέλα Τσανταμπασίδου) θα αναλάβουν τη σωτηρία της. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τη δαιμόνια Λουκρητία και να πάρουν πίσω το θανατηφόρο βακτήριο, πριν το πουλήσει στην Κινέζικη Μαφία ; Γιατί όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν χώνεται στα πόδια σου;

Παίζουν : Άννα Ελεφάντη, Χρήστος Θεοδωρίδης, Γιάννης Καλαβριανός, Μαρία Κοσκινά, Έλλη Μερκούρη , Αλεξία Μπεζίκη, Αναστασία Μποζοπούλου, Ζωή Παρασκευοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Αμερικάνος, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Θέατρο Αυλαία
29.11.2016 16:33
Το Θέατρο Αυλαία, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε συνεργασία με την εταιρεία Θεάτρου «Ηθικόν Ακμαιότατον» και την εταιρία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γίνονται Έργα» παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο διήγημα «Ο Αμερικάνος».
Η Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού σε περιοδεία
23.06.2016 14:34
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Αντιγόνη του Σοφοκλή, την πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.
Ο Ορέστης σε μετάφραση του Γιάννη Τσαρούχη στην Εταιρεία Θεάτρου Χώρος
24.03.2016 11:31
Η Εταιρεία Θέατρου Χώρος παρουσιάζει τον Ορέστη, σε μετάφραση Γιάννη Τσαρούχη και σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα.
Πάρ’ τη γάτα απ’ το κεφάλι μου, του Μιχαήλ Άνθη στο BlackBox
03.02.2016 10:55
Η εταιρία παραγωγής θεατρικών παραστάσεων Dino’s Film, παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα την κωμωδία του Μιχαήλ Άνθη “Πάρε τη γάτα απ το κεφάλι μου", σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου, από τις 5 έως 28 Φεβρουαρίου 2016 στο BlackBox.
Ίων, του Πλάτωνα από την ομάδα ΗΘΩ στο Θέατρο 104
30.12.2015 09:56
Η Oμάδα «HΘΩ» παρουσιάζει, στο Open Space του Θεάτρου 104, την παράσταση «Ιων», σε σκηνοθεσία της Λένας Φιλίπποβα.