Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Έρχονται οι Πρακτόρισσες!

Έρχονται οι Πρακτόρισσες!
Η εταιρία Θεάτρου Sforaris παρουσιάζει τις Πρακτόρισσες στη σκηνή του Θεάτρου του Ήλιου σε σκηνοθεσία και κείμενα του Γιάννη Καλαβριανού.

Ο πλανήτης κινδυνεύει! Το θανατηφόρο βακτήριο Επιδημικό Κρυπτοσπορίδιο βρίσκεται στα χέρια της αδίστακτης Λουκρητίας Στρογκανώφ. Σε όλες τις Μυστικές Υπηρεσίες έχει σημάνει συναγερμός! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα! Η ανθρωπότητα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Μια βιβλιοθηκάριος (η Μικαέλα Μπελούτσι), μια στριπτιζέζ (η Γαβριέλα Ουζμπεκιστάν)  και μία νοικοκυρά (η Συμέλα Τσανταμπασίδου) θα αναλάβουν τη σωτηρία της. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τη δαιμόνια Λουκρητία και να πάρουν πίσω το θανατηφόρο βακτήριο, πριν το πουλήσει στην Κινέζικη Μαφία ; Γιατί όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν χώνεται στα πόδια σου;

Παίζουν : Άννα Ελεφάντη, Χρήστος Θεοδωρίδης, Γιάννης Καλαβριανός, Μαρία Κοσκινά, Έλλη Μερκούρη , Αλεξία Μπεζίκη, Αναστασία Μποζοπούλου, Ζωή Παρασκευοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Ανεμοδαρμένα ύψη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο της ΕΜΣ
18.01.2017 15:53
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο πολυδιαβασμένο έργο της αγγλικής λογοτεχνίας και μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης και εκδίκησης, σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.
Οι Δαιμονισμένοι του Ντοστογιέφσκι στη σκηνή Κοτοπούλη - Rex του Εθνικού Θεάτρου
17.01.2017 12:25
Το Εθνικό Θέατρο στη σκηνή Κοτοπούλη – REX, που στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του θεάτρου αποτελεί πλατφόρμα συνομιλίας με τις άλλες παραστατικές τέχνες, παρουσιάζει -σε σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική του Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή Θοδωρή Αμπαζή- μια παράσταση βασισμένη στο κορυφαίο μυθιστόρημα του Ντοστογιέφσκι.
Η
04.01.2017 14:21
Το Θέατρο Αυλαία σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων “Γίνονται Έργα” παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον εμβληματικό μονόλογο του Παναγιώτη Μέντη “Αδαμαντία” σε σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη για τρεις μόνο παραστάσεις στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου.
Ο Αμερικάνος, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Θέατρο Αυλαία
29.11.2016 16:33
Το Θέατρο Αυλαία, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε συνεργασία με την εταιρεία Θεάτρου «Ηθικόν Ακμαιότατον» και την εταιρία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γίνονται Έργα» παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο διήγημα «Ο Αμερικάνος».
Πάρ’ τη γάτα απ’ το κεφάλι μου, του Μιχαήλ Άνθη στο BlackBox
03.02.2016 10:55
Η εταιρία παραγωγής θεατρικών παραστάσεων Dino’s Film, παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα την κωμωδία του Μιχαήλ Άνθη “Πάρε τη γάτα απ το κεφάλι μου", σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου, από τις 5 έως 28 Φεβρουαρίου 2016 στο BlackBox.