Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Πάμε ξανά απ την αρχή

Πάμε ξανά απ την αρχή
Σε μια εποχή όπου ο καθένας στην ελληνική δισκογραφία κοιτάζει την πάρτη του και οι ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους δίνονται με το σταγονόμετρο, ο Θάνος Μικρούτσικος αποφάσισε να εμπιστευτεί μια νέα φωνή , μια νέα παρουσία και τελικά δικαιώθηκε.

Μας την σύστησε πριν ένα χρόνο ενώ φέτος συμμετέχει στη νέα του δισκογραφική δουλειά, στην οποία ο ίδιος φυσικά υπογράφει τη μουσική και τους στίχους ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Η Ρίτα Αντωνόπουλου καταφέρνει να αποδώσει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τα 14 τραγούδια που ερμηνεύει. Χωρίς ακροβασίες, χωρίς εξεζητημένο τρόπο κατορθώνει να δώσει στο άλμπουμ την απαραίτητη ανάσα και να ταξιδεύσει τον ακροατή μέσω λαϊκών, ροκ και τζαζ ήχων, που φέρνουν το άρωμα του Θάνου Μικρούτσικου.

Ο τελευταίος για μια ακόμη φορά παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον άλμπουμ (που στηρίζεται στο τρίπτυχο συνθέτης-στιχουργός-ερμηνευτής) και που σαφώς ξεχωρίζει από την δισκογραφική - άχρωμη - παραγωγή των τελευταίων ετών.

Θάνος Μικρούτσικος, Οδυσσέας Ιωάννου, Ρίτα Αντωνοπούλου
Πάμε ξανά απ\' την αρχή - Legend

Αξιολόγηση 4/5

Σχετικές ειδήσεις
Στην ομίχλη των καιρών: Ο Θάνος Μικρούτσικος στο στούντιο για το νέο του δίσκο
02.11.2016 16:56
Ο Θάνος Μικρούτσικος ηχογραφεί στο στούντιο τα νέα του τραγούδια, τα περισσότερα από τα ποοία είναι σε εξαιρετικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
31.08.2016 11:35
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.