Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Πάμε ξανά απ την αρχή

Πάμε ξανά απ την αρχή
Σε μια εποχή όπου ο καθένας στην ελληνική δισκογραφία κοιτάζει την πάρτη του και οι ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους δίνονται με το σταγονόμετρο, ο Θάνος Μικρούτσικος αποφάσισε να εμπιστευτεί μια νέα φωνή , μια νέα παρουσία και τελικά δικαιώθηκε.

Μας την σύστησε πριν ένα χρόνο ενώ φέτος συμμετέχει στη νέα του δισκογραφική δουλειά, στην οποία ο ίδιος φυσικά υπογράφει τη μουσική και τους στίχους ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Η Ρίτα Αντωνόπουλου καταφέρνει να αποδώσει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τα 14 τραγούδια που ερμηνεύει. Χωρίς ακροβασίες, χωρίς εξεζητημένο τρόπο κατορθώνει να δώσει στο άλμπουμ την απαραίτητη ανάσα και να ταξιδεύσει τον ακροατή μέσω λαϊκών, ροκ και τζαζ ήχων, που φέρνουν το άρωμα του Θάνου Μικρούτσικου.

Ο τελευταίος για μια ακόμη φορά παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον άλμπουμ (που στηρίζεται στο τρίπτυχο συνθέτης-στιχουργός-ερμηνευτής) και που σαφώς ξεχωρίζει από την δισκογραφική - άχρωμη - παραγωγή των τελευταίων ετών.

Θάνος Μικρούτσικος, Οδυσσέας Ιωάννου, Ρίτα Αντωνοπούλου
Πάμε ξανά απ\' την αρχή - Legend

Αξιολόγηση 4/5

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 16:19
Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.
21.12.2016 14:46
Η νέα συνεργασία του τραγουδοποιού Νικόλα Λειβαδίτη(nL) με την ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου και τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, έκαναν το «Έλα και πάμε» να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 10 μουσικές ιστορίες, γεμάτες αλήθεια και φως.
Στην ομίχλη των καιρών: Ο Θάνος Μικρούτσικος στο στούντιο για το νέο του δίσκο
02.11.2016 16:56
Ο Θάνος Μικρούτσικος ηχογραφεί στο στούντιο τα νέα του τραγούδια, τα περισσότερα από τα ποοία είναι σε εξαιρετικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
31.08.2016 11:35
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.