Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Σάρα και ο Πάπιος - Σάρα Γκόμες Χάρις

 Η Σάρα και ο Πάπιος - Σάρα Γκόμες Χάρις

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί η παιδική σειρά εικονογραφημένων βιβλίων της Σάρα Γκόμες Χάρις, Η Σάρα και ο Πάπιος,  σε απόδοση της Αναστασίας Καμβύση.

 

 

Μια νέα σειρά εικονογραφημένων βιβλίων για μικρά παιδιά, με ήρωες ένα κορίτσι κι έναν πάπιο, ένα παράξενο αλλά αξιολάτρευτο δίδυμο που βλέπει τον κόσμο μέσα από το δικό του πρίσμα. Η σειρά προάγει την αξία της φιλίας και βοηθάει στην ανάπτυξη της φαντασίας, καθώς τα παιδιά ακολουθούν τη Σάρα και τον Πάπιο στις περιπέτειές τους.

 

Η Σάρα και ο Πάπιος στους πιγκουίνους:

Η Σάρα και ο Πάπιος ψάχνουν να βρουν κάτι να κάνουν, αλλά σε τίποτα δε συμφωνούν. Ώσπου ο Πάπιος βρίσκει την εικόνα κάποιων πιγκουίνων, πράγμα που δίνει στη Σάρα μια θαυμάσια ιδέα… Ακολουθήστε τη Σάρα και τον Πάπιο σε μια διασκεδαστική περιπέτεια!

 

 

Η Σάρα και ο Πάπιος στο λούνα πάρκ:

H Σάρα και ο Πάπιος πάνε στο πάρκο. Πέρασαν μία κουραστική μέρα και ανυπομονούν να καθίσουν και να ηρεμήσουν στο αγαπημένο τους παγκάκι. Όμως ανακαλύπτουν ότι ένα λούνα παρκ έχει έρθει και φυσικά δε χάνουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν.

Σχετικές ειδήσεις
Ένα σπίτι για όλους - Christopher Corr
02.11.2016 11:38
Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ένα σπίτι για όλους, του συγγραφέα Christopher Corr σε απόδοση Αντώνη Παπαθεοδούλου.
Ο δρόμος για το σπίτι - Oliver Jeffers
04.07.2016 12:15
Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο,Ο δρόμος για το σπίτι του Oliver Jeffers σε απόδοση Φίλιππου Μανδηλαρά.
 Τικ και Τέλα - Axel Scheffler
11.05.2016 12:45
Από τις Εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της πετυχημένης σειράς του βραβευμένου εικονογράφου Axel Scheffler Τικ και Τέλα, Ο καινούργιος φίλος σε απόδοση Φίλιππου Μανδηλαρά.
Μα... τι μου συμβαίνει; - Τζάκι Μπέιλι
07.03.2016 12:58
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλιο Μα... τι μου συμβαίνει; Ένα βιβλίο για την ανάπτυξη και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της Τζάκι Μπέιλι σε μετάφρασης της Φανής Πανταζή και σε εικονογράφηση της Σάρα Νέιλερ.
Το νησί του παππού - Benji Davies
13.01.2016 10:20
Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο του Benji Davies Το νησί του παππού σε απόδοση του Αντώνη Παπαθεοδούλου.