Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

New Watercolours: έκθεση του James Foot στη Image Gallery

New Watercolours: έκθεση του James Foot στη Image Gallery

Ο άγγλος καλλιτέχνης James Foot πραγματοποιεί την ατομική έκθεση “New Watercolours” στην Image Gallery στην Αθήνα. Ακουαρέλες γεμάτες με φως, χρώματα και αρμονία οι οποίες υμνούν την αληθινή ομορφιά της Ελλάδος.


Μπορεί οι πίνακες του να έχουν σαν θέμα ένα επιβλητικά μεγάλο τοπίο, μα εκεί θα βρούμε και τις κρυμμένες λεπτομέρειες που ποτέ δεν ξεχνά. Ζωγραφίζει συχνά στην αρχή ή το τέλος της ημέρας. Έτσι στους πίνακες, είναι φανερό πως το φως του ήλιου εξυψώνει ένα αντικείμενο, σπίτι ή δέντρο, ενώ συχνά είναι η ζωγραφιά της σκιάς κάποιου αντικειμένου που είναι πιο σπουδαία από το ίδιο. Η δεξιοτεχνία του στην ακουαρέλα είναι αξιοθαύμαστη. Ένα φυσικό ταλέντο που ενισχύεται με τις σπουδές του και την εμμονή του να αγγίζει την τελειότητα.


Ο James τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα σχεδόν όλο τον χρόνο και η αγάπη του για τη χώρα βγαίνει απροκάλυπτα στους πίνακες του.

Σχετικές ειδήσεις
Everything is Con-temporary: έκθεση του Nar στην Exit Gallery
25.05.2016 10:50
Η Exit Gallery από το Σάββατο 28 Μαϊου και για ένα μήνα θα φιλοξενεί τη νέα ατομική έκθεση του Nar, με τίτλο «Everything is Con-Temporary», σε επιμέλεια της Δώρας Βασιλάκου.
Aroma of the East: έκθεση του Δρ. Bhaskar Das στη Blank Wall Gallery
19.05.2016 16:48
Ο Δόκτωρ Bhaskar Das, που ζει και εργάζεται στην Ινδία θα παρουσιάσει φωτογραφίες του στη Blank Wall Gallery, σε μία ατομική έκθεση, που θα διαρκέσει από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου.
Χάος και Αρμονία: έκθεση της Μιλένας Δημητροκάλλη στην αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ
15.04.2016 11:17
Την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 19.30 εγκαινιάζεται στην αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ η ατομική έκθεση της Μιλένας Δημητροκάλλη με τίτλο «Χάος και Αρμονία».
Eye phone: έκθεση του Κώστα Βέργα στην Image Gallery
04.03.2016 15:35
Η Image Gallery παρουσιάζει τη νέα δουλειά του φωτογράφου Κώστα Βέργα με τον τίτλο eye phone.
Δέησις: Έκθεση της Δήμητρας Ξενάκη στην Myrό Gallery
08.02.2016 12:13
Η Myrό Gallery έχει την τιμή να παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της ζωγράφου Δήμητρας Ξενάκη στην Θεσσαλονίκη, υπό τον τίτλο “Δέησις” και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στις οκτώ το βράδυ (20.00), στην Κεντρική Αίθουσα της Myrό Gallery. Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.