Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

New Watercolours: έκθεση του James Foot στη Image Gallery

New Watercolours: έκθεση του James Foot στη Image Gallery

Ο άγγλος καλλιτέχνης James Foot πραγματοποιεί την ατομική έκθεση “New Watercolours” στην Image Gallery στην Αθήνα. Ακουαρέλες γεμάτες με φως, χρώματα και αρμονία οι οποίες υμνούν την αληθινή ομορφιά της Ελλάδος.


Μπορεί οι πίνακες του να έχουν σαν θέμα ένα επιβλητικά μεγάλο τοπίο, μα εκεί θα βρούμε και τις κρυμμένες λεπτομέρειες που ποτέ δεν ξεχνά. Ζωγραφίζει συχνά στην αρχή ή το τέλος της ημέρας. Έτσι στους πίνακες, είναι φανερό πως το φως του ήλιου εξυψώνει ένα αντικείμενο, σπίτι ή δέντρο, ενώ συχνά είναι η ζωγραφιά της σκιάς κάποιου αντικειμένου που είναι πιο σπουδαία από το ίδιο. Η δεξιοτεχνία του στην ακουαρέλα είναι αξιοθαύμαστη. Ένα φυσικό ταλέντο που ενισχύεται με τις σπουδές του και την εμμονή του να αγγίζει την τελειότητα.


Ο James τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα σχεδόν όλο τον χρόνο και η αγάπη του για τη χώρα βγαίνει απροκάλυπτα στους πίνακες του.

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Ιάσονα Βενετσανόπουλου στην Image Gallery
23.01.2017 11:48
O Ιάσονας Βενετσανόπουλος παρουσιάζει στην Image Gallery τη δεύτερη ατομική του έκθεση με τίτλο “There is another world, but it is inside this one” σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Ματίνας Χαραλάμπη.
Watercolours: Έκθεση ζωγραφικής του James Foot στην Image Gallery
23.11.2016 13:27
Ο άγγλος καλλιτέχνης James Foot πραγματοποιεί τη δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο “Watercolours” στην Image Gallery στην Αθήνα.
IndepArt2016: Έκθεση τέχνης στην Image Gallery
10.11.2016 17:06
Η Image Gallery σε συνεργασία με την τεχνοκριτικό και ιστορικό τέχνης Έμμυ Βαρουξάκη παρουσιάζουν την έκθεση IndepArt2016 με έργα σημαντικών καλλιτεχνών.
Χάος και Αρμονία: έκθεση της Μιλένας Δημητροκάλλη στην αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ
15.04.2016 11:17
Την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 19.30 εγκαινιάζεται στην αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ η ατομική έκθεση της Μιλένας Δημητροκάλλη με τίτλο «Χάος και Αρμονία».
Eye phone: έκθεση του Κώστα Βέργα στην Image Gallery
04.03.2016 15:35
Η Image Gallery παρουσιάζει τη νέα δουλειά του φωτογράφου Κώστα Βέργα με τον τίτλο eye phone.