Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες έχει την τιμή να διοργανώσει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο. Ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά εκπαιδευτικά γεγονότα στην Ευρώπη, μοναδικού εκπαιδευτικού χαρακτήρα και καλλιτεχνικής αξίας με παγκόσμια απήχηση, η ιδιαιτερότητά του οποίου έγκειται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτό σε νέα ταλαντούχα παιδιά καθώς και σε επαγγελματίες μουσικούς από όλο τον κόσμο.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων για τους Ενεργούς Συμμετέχοντες: Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Κατά τα τρία προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων: Αμερική, Ιαπωνία, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Μεξικό, Αρμενία, Νορβηγία κ.ά.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές. Μετά από τρία χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης στη χώρα μας, η εξαιρετικά θετική απήχηση του Σεμιναρίου το έχει καταστήσει ως ένα διαδεδομένο γεγονός στο διεθνές μουσικό γίγνεσθαι.