Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, το Rack, οι Suicide Bond και οι Acid Barretts θα βρεθούν για ένα live στο Ρομάντσο.

RACK

Ο Μάρτιος βρίσκει το RACK να συνθέτει, προσπαθώντας να απομονώσει τις άναρθρες κραυγές δημιουργικότητας που ακούγονται στο κεφάλι του. Επιθυμεί πολύ να είναι ποπ.  Δεν έχει κόμπλεξ με το ύψος του (καθώς αυτό μεταβάλλεται ανάλογα με τις διαθέσεις του). Στηρίζει Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ΔΑΓΚΩΤΟ (!) για παγκόσμιο ηγέτη και ενοχλείται αφόρητα όταν ακούει επικριτικού ύφους ερωτήσεις για το γένος με το οποίο έχει επιλέξει να συστήνεται. Περαιτέρω συστάσεις θα γίνουν στο stage του ρομάντσο(υ) αλλά και κάτω από αυτό.

https://www.facebook.com/rackathens

SUICIDE BOND

Οι Suicide Bond αποτελούνται από τον Anthony k. (ex Strawberry Pills, Le page, Phoenix Catscratch) και τον Constantine Kyrtsis. Ο ήχος τους είναι ένα κράμα darkwave, minimal synth και industrial μουσικών τοπίων χωρίς αυτό απαραίτητα να τους περιορίζει. 

Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει ένα digital single με τίτλο Nightcalls και έχουν κάνει τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτή ως opening act για τους XIU XIU.



https://www.facebook.com/suicidebond



ACID BARRETTS

Οι Acid Barretts είναι ενα νεοψυχεδελικό lo-fi ντουέτο με ήχο επηρεασμένο από την post-punk και την shoegaze σκηνή. Σημείο αναφοράς τους αποτελούν γκρουπ όπως οι Jesus and Mary Chain, οι Spacemen 3 και οι 39 Clocks.


Οι κιθάρες τους είναι σκοτεινές, οι μπασογραμμές τους φαζαριστές, τα φωνητικά τους θαμμένα στο reverb και το drum machine τους ψυχρό και άψυχο.
Και τους αρέσει να κάνουν θόρυβο.

https://www.facebook.com/AcidBarretts