Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Rack, Suicide Bond και Acid Barretts live στο Ρομάντσο

Rack, Suicide Bond και Acid Barretts live στο Ρομάντσο

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, το Rack, οι Suicide Bond και οι Acid Barretts θα βρεθούν για ένα live στο Ρομάντσο.


RACK

Ο Μάρτιος βρίσκει το RACK να συνθέτει, προσπαθώντας να απομονώσει τις άναρθρες κραυγές δημιουργικότητας που ακούγονται στο κεφάλι του. Επιθυμεί πολύ να είναι ποπ.  Δεν έχει κόμπλεξ με το ύψος του (καθώς αυτό μεταβάλλεται ανάλογα με τις διαθέσεις του). Στηρίζει Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ΔΑΓΚΩΤΟ (!) για παγκόσμιο ηγέτη και ενοχλείται αφόρητα όταν ακούει επικριτικού ύφους ερωτήσεις για το γένος με το οποίο έχει επιλέξει να συστήνεται. Περαιτέρω συστάσεις θα γίνουν στο stage του ρομάντσο(υ) αλλά και κάτω από αυτό.

https://www.facebook.com/rackathens


SUICIDE BOND

Οι Suicide Bond αποτελούνται από τον Anthony k. (ex Strawberry Pills, Le page, Phoenix Catscratch) και τον Constantine Kyrtsis. Ο ήχος τους είναι ένα κράμα darkwave, minimal synth και industrial μουσικών τοπίων χωρίς αυτό απαραίτητα να τους περιορίζει. 

Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει ένα digital single με τίτλο Nightcalls και έχουν κάνει τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτή ως opening act για τους XIU XIU.https://www.facebook.com/suicidebond 

ACID BARRETTS

Οι Acid Barretts είναι ενα νεοψυχεδελικό lo-fi ντουέτο με ήχο επηρεασμένο από την post-punk και την shoegaze σκηνή . Σημείο αναφοράς τους αποτελούν γκρουπ όπως οι Jesus and Mary Chain, οι Spacemen 3 και οι 39 Clocks.


Οι κιθάρες τους είναι σκοτεινές, οι μπασογραμμές τους φαζαριστές, τα φωνητικά τους θαμμένα στο reverb και το drum machine τους ψυχρό και άψυχο.
Και τους αρέσει να κάνουν θόρυβο.

https://www.facebook.com/AcidBarretts

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.