Από την Παρασκευή 6 Μάρτη ο Νίκος Πορτοκάλογλου “δίνει ρεύμα” και με τις “Φτερωτές Κιθάρες” του επιλέγει να πραγματοποιήσει ένα μικρό κύκλο ειδικών εμφανίσεων στο πιο ατμοσφαιρικό live club της πόλης, στο Club του Σταυρού του Νότου.

Φέτος ο Νίκος για τέσσερις μόνο Παρασκευές του Μάρτη γίνεται οικοδεσπότης και υποδέχεται τους φίλους του στο πιο ζεστό και φιλόξενο live club.

Όλα όσα ξέρουμε για το Club του Σταυρού Του Νότου θα είναι εκεί. Η αυθεντική live ατμόσφαιρα, το παρεΐστικη κλίμα, η επαφή με την σκηνή “εξ’ επαφής” και οι χαμηλές τιμές.

Θα είναι εκεί επίσης οι “Φτερωτές Κιθάρες”, η νέα μπάντα που έχει δημιουργήσει ο Νίκος, με ηλεκτρισμένες προθέσεις για κιθαριστικές παρεκτροπές και ανεβασμένη διάθεση σε ένα πάρτυ για νέους όλων των ηλικιών.

Θα είναι εκεί σίγουρα, μια επιλογή από τον τελευταίο του δίσκο “Λιμάνια Ξένα”, με τα αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια στις νέες τους σημερινές, τολμηρές και «αιρετικές» εκδοχές.

Θα περάσουν από την σκηνή του club όλα τα μουσικά πρόσωπα του Νίκου Πορτοκάλογλου που αγαπήσαμε σ’ όλα αυτά τα χρόνια, στο μακρύ ταξίδι του με τα τραγούδια… 


…τραγούδια από τότε που η Φατμέ έπαιρνε τα ρίσκα της με άσωτους υιούς…

…τραγούδια για λόγους σοβαρούς και άλλα για τούνελ που βγάζουν σε άλλα τούνελ και στροφές…

…τραγούδια για καλοκαίρια, για θάλασσες σκοτεινές και για κύματα…
…τραγούδια που έμειναν ασυγχώρητα και έγιναν κομμάτια…

…τραγούδια που έπαιξαν με τον διάβολο και τραγούδια για καράβια που κάηκαν και για φωτιές που δεν λένε να σβήσουν…

…γι’ αυτό που λείπει… και γι’ αυτό που όταν δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!



Βαγγέλης Μαρκαντώνης: μπάσο, κιθάρες, τραγούδι

Χάρης Μιχαηλίδης: κιθάρα, τραγούδι

Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρα

Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα

Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία