Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Elvis Presley 1935-2015: Μουσικό αφιέρωμα με τον Γιώργο Γάκη & The Troublemakers στο Eightball

Elvis Presley 1935-2015: Μουσικό αφιέρωμα με τον Γιώργο Γάκη & The Troublemakers στο Eightball

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 το Eightball Club φιλοξενεί ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο βασιλιά του rock 'n' roll, Elvis Presley, με αφορμή τα  80 χρόνια από τη γέννηση του. O Γιώργος Γάκης με τους Τroublemakers θα ερμηνεύσει, σε ένα δυο-μισάωρο non stop πρόγραμμα , όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Elvis.  Στο αφιέρωμα θα συνδράμουν επί σκηνής οι Skelters και οι  Δυτικός Άνεμος -καλεσμένοι του Γιώργου- οι οποίοι υπηρετούν εδώ και χρόνια το rock 'n' roll και ο Nick Dounoussis!

 

Το αφιέρωμα θα έχει χαρακτήρα πάρτι, με πολύ χορό, ενέργεια και πλήθος αγαπημένων τραγουδιών: “That's all right”, "I can't help falling in love with you", “always on my mind", "suspicious minds", "jailhouse rock", "burning love",  "don't be cruel", "all shook up", "Heartbreak Hotel",  “Now or Never”, “Viva Las Vegas”, “Tutti Frutti”, “Surrender”, “Fever”, ...

 

Σίγουρα πρόκειται για ένα απολαυστικότατο μουσικό show, με την άψογη φωνή του Γιώργου Γάκη, που έχει καταπλήξει το κοινό όσες φορές έχει ερμηνεύσει τον Elvis. Εξάλλου, ο ίδιος είναι φανατικός και λάτρης του Elvis Presley και έχει οργανώσει σπουδαία αφιερώματα προς τιμήν του “Βασιλιά του Rock 'n' Roll” με κορύφωση την παράσταση “Viva Elvis!”

 

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, το Eightball φοράει τα Blue Suede Shoes του, λικνίζει λάγνα τη μέση του, και σας υποδέχεται σε μια βραδιά που θα μείνει για καιρό στο μυαλό μας!

 

George Gakis and Τhe Τroublemakers

Guests : Skelters, Δυτικός Άνεμος

Σχετικές ειδήσεις
Το αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου επαναλαμβάνεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.01.2017 10:55
Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο επαναλαμβάνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, Γιάννη Παπαϊωάννου, πάντα με τη στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 09:55
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο θρύλος του ρεμπέτικου γεννήθηκε στην Κίο της Μικράς Ασίας, στις 18 Ιανουαρίου του 1913. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του, ετοίμασε, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, με την στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι Jane Doe με νέο υλικό live στο Eightball
04.10.2016 16:50
Οι Jane Doe επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball μετά από 6 μήνες με καινούργιο υλικό και ετοιμάζονται να δώσουν μία από εκείνες τις συναυλίες που τους έχουν κατατάξει στα "εγχώρια συγκροτήματα που πρέπει να δεις on stage".
Ένα ταξίδι στη μουσική: Η Ζάκυνθος καλωσορίζει τον Ηλία Ανδριόπουλο
29.07.2016 11:40
Η λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» διοργανώνει ένα μουσικό αφιέρωμα στο σπουδαίο συνθέτη ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.