Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Elvis Presley 1935-2015: Μουσικό αφιέρωμα με τον Γιώργο Γάκη & The Troublemakers στο Eightball

Elvis Presley 1935-2015: Μουσικό αφιέρωμα με τον Γιώργο Γάκη & The Troublemakers στο Eightball

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 το Eightball Club φιλοξενεί ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο βασιλιά του rock 'n' roll, Elvis Presley, με αφορμή τα  80 χρόνια από τη γέννηση του. O Γιώργος Γάκης με τους Τroublemakers θα ερμηνεύσει, σε ένα δυο-μισάωρο non stop πρόγραμμα , όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Elvis.  Στο αφιέρωμα θα συνδράμουν επί σκηνής οι Skelters και οι  Δυτικός Άνεμος -καλεσμένοι του Γιώργου- οι οποίοι υπηρετούν εδώ και χρόνια το rock 'n' roll και ο Nick Dounoussis!

 

Το αφιέρωμα θα έχει χαρακτήρα πάρτι, με πολύ χορό, ενέργεια και πλήθος αγαπημένων τραγουδιών: “That's all right”, "I can't help falling in love with you", “always on my mind", "suspicious minds", "jailhouse rock", "burning love",  "don't be cruel", "all shook up", "Heartbreak Hotel",  “Now or Never”, “Viva Las Vegas”, “Tutti Frutti”, “Surrender”, “Fever”, ...

 

Σίγουρα πρόκειται για ένα απολαυστικότατο μουσικό show, με την άψογη φωνή του Γιώργου Γάκη, που έχει καταπλήξει το κοινό όσες φορές έχει ερμηνεύσει τον Elvis. Εξάλλου, ο ίδιος είναι φανατικός και λάτρης του Elvis Presley και έχει οργανώσει σπουδαία αφιερώματα προς τιμήν του “Βασιλιά του Rock 'n' Roll” με κορύφωση την παράσταση “Viva Elvis!”

 

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, το Eightball φοράει τα Blue Suede Shoes του, λικνίζει λάγνα τη μέση του, και σας υποδέχεται σε μια βραδιά που θα μείνει για καιρό στο μυαλό μας!

 

George Gakis and Τhe Τroublemakers

Guests : Skelters, Δυτικός Άνεμος

Σχετικές ειδήσεις
Οι Jane Doe με νέο υλικό live στο Eightball
04.10.2016 16:50
Οι Jane Doe επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball μετά από 6 μήνες με καινούργιο υλικό και ετοιμάζονται να δώσουν μία από εκείνες τις συναυλίες που τους έχουν κατατάξει στα "εγχώρια συγκροτήματα που πρέπει να δεις on stage".
Αφιέρωμα στον Claude Vivier από το Ergon Ensemble στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
26.01.2016 11:45
Το ελληνικό μουσικό σύνολο Ergon Ensemble, που αγαπάει τη σύγχρονη μουσική, κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Κλωντ Βιβιέ.
Αφιέρωμα στον Ζαν Σιμπέλιους στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
20.01.2016 14:53
Το Κρατικό Ωδείο παρουσιάζει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, σε συνεργασία με το Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών, ένα αφιέρωμα στα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ζαν Σιμπέλιους με τους διακεκριμένους μουσικούς, Δημήτρη Πάτρα, βιολοντσέλο και Ρέμα Ραγιάς, πιάνο.
Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη
19.01.2016 12:02
To βραβευμένο μουσικό video του Ερωτόκριτου, με τη συμμετοχή 77 καλλιτεχνών και το μουσικό video - αφιέρωμα / ντοκυμαντέρ στη Σμύρνη, με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, γίνονται παράσταση και μεταφέρονται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, με σημαντικούς συντελεστές και πλούσιο οπτικό υλικό.
50 χρόνια Γιώργος Κατσαρός: Αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.12.2015 14:32
Ένα σπουδαίο, τιμητικό αφιέρωμα στον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Κατσαρό έρχεται τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.