Ο Μόγλης, ο μικρός ήρωας του νομπελίστα συγγραφέα Ράντγιαρντ Κίπλινγκ από το Βιβλίο της Ζούγκλας  ζωντανεύει στην παιδική σκηνή του Θεάτρου του Ήλιου σε θεατρική διασκευή Ανδρέα Παπασπύρου και σκηνοθεσία Δάφνης Βασιλειάδου.

Ο μικρός Μόγλης, ένα τρυφερό και γενναίο παιδί, χαμένο από τον κόσμο των ανθρώπων, μεγαλώνει σε μια αγέλη λύκων. Τα ζώα της ζούγκλας του διδάσκουν τους νόμους της και τον προστατέυουν από τους κινδύνους της. Κι εμείς μαζί του μαγευόμαστε ακούγοντας τα περίεργα αυτά ζώα να μας μιλούν με ανθρώπινη φωνή και να μας μυούν στη γνώση και στη σοφία της ζωής τους.

 Ο Ακέλας ο αρχηγός των λύκων, ο Μπακίρα ο μαύρος πάνθηρας, ο Κάα το σοφό φίδι, ο Μπαλού η αρκούδα, οι Ελέφαντες οι περήφανοι φρουροί της ζούγκλας, ο Σιρ Χαν ο φοβερός τίγρης και τα αστεία πιθηκάκια θα γίνουν φίλοι μας και θα μας διασκεδάσουν με τις απρόβλεπτες, κωμικές και συναρπαστικές περιπέτειές τους. 
 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ανδρέας Παπασπύρος, Νάντια Περιστεροπούλου, Αθηνά Αφαλίδου, Κώστας Τσεντούρος, Ίρις Ανδριοπούλου, Μαρία Θρασυβουλίδη και η Δάφνη Βασιλειάδου.