Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Μόγλης και οι φίλοι του

Ο Μόγλης και οι φίλοι του
Ο Μόγλης, ο μικρός ήρωας του νομπελίστα συγγραφέα Ράντγιαρντ Κίπλινγκ από το Βιβλίο της Ζούγκλας  ζωντανεύει στην παιδική σκηνή του Θεάτρου του Ήλιου σε θεατρική διασκευή Ανδρέα Παπασπύρου και σκηνοθεσία Δάφνης Βασιλειάδου.

Ο μικρός Μόγλης, ένα τρυφερό και γενναίο παιδί, χαμένο από τον κόσμο των ανθρώπων, μεγαλώνει σε μια αγέλη λύκων. Τα ζώα της ζούγκλας του διδάσκουν τους νόμους της και τον προστατέυουν από τους κινδύνους της. Κι εμείς μαζί του μαγευόμαστε ακούγοντας τα περίεργα αυτά ζώα να μας μιλούν με ανθρώπινη φωνή και να μας μυούν στη γνώση και στη σοφία της ζωής τους.


 Ο Ακέλας ο αρχηγός των λύκων, ο Μπακίρα ο μαύρος πάνθηρας, ο Κάα το σοφό φίδι, ο Μπαλού η αρκούδα, οι Ελέφαντες οι περήφανοι φρουροί της ζούγκλας, ο Σιρ Χαν ο φοβερός τίγρης και τα αστεία πιθηκάκια θα γίνουν φίλοι μας και θα μας διασκεδάσουν με τις απρόβλεπτες, κωμικές και συναρπαστικές περιπέτειές τους. 
 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ανδρέας Παπασπύρος, Νάντια Περιστεροπούλου, Αθηνά Αφαλίδου, Κώστας Τσεντούρος, Ίρις Ανδριοπούλου, Μαρία Θρασυβουλίδη και η Δάφνη Βασιλειάδου.   

Σχετικές ειδήσεις
Ζευγάρια, του Χάρολντ Πίντερ στο Θέατρο Εξαρχείων
29.09.2016 14:43
Ο Τάκης Βουτέρης κι η Αννίτα Δεκαβάλλα γιορτάζουν τα 40 χρόνια του Θεάτρου Εξαρχείων, ανεβάζοντας Πίντερ για πρώτη φορά. Έναν «σύγχρονο κλασικό» συγγραφέα, απόλυτα ταιριαστό με το μέχρι τώρα ρεπερτόριο του Θεάτρου Εξαρχείων, που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, συστήνοντας στο ελληνικό κοινό σύγχρονους συγγραφείς, με έργα που ανέβαιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως το ΤΙΜΗΜΑ και άλλα έργα του Άρθουρ Μίλλερ, η ΆΓΡΙΑ ΔΥΣΗ του Σέπαρντ, η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ του Φρέιν, η ΚΥΡΙΑ ΚΛΑΪΝ του Ράιτ κ.α.
Η Σταχτοπούτα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
06.07.2016 11:45
Ποια ψάχνει το γοβάκι της στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας; Το κλασικό αγαπημένο παραμύθι των παιδιών «Η Σταχτοπούτα» παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Μπροντγουαίη το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Εγώ, ο Μπέρτολτ Μπρεχτ, από την Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα
24.06.2016 14:08
Με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου Γερμανού συγγραφέα Μπέρτολτ Μπρεχτ, η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα παρουσιάζει την παράσταση «Εγώ, ο Μπέρτολτ Μπρεχτ», μία συρραφή κειμένων από θεατρικά έργα και ποιήματα του.
QED ή Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν: νέες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
28.12.2015 13:29
Η "αναμέτρηση¨του Γιώργου Κοτανίδη με το Νομπελίστα φυσικό Ρίτσαρντ Φάυνμαν, στο έργο του Peter Parnell «QED» ή «Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν»- μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της δεκαετίας- ζωντάνεψε ξανά στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για περιορισμένες παραστάσεις, γνωρίζοντας την απόλυτη αποδοχή από το κοινό!
Ανύπαρκτοι φίλοι, του Alan Ayckbourn στο Θέατρο Αλκμήνη
16.11.2015 10:52
Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει από τις 7 Δεκεμβρίου 2015 το έργο του Alan Ayckbourn, Ανύπαρκτοι φίλοι.