Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Desert near the End live παρουσίαση δίσκου στο Ρομάντσο

Desert near the End live παρουσίαση δίσκου στο Ρομάντσο

Με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Hunt for the Sun από την ουκρανική Total Metal Records, οι Αθηναίοι heavy / epic / thrash metallers, Desert Near The End, πραγματοποιούν μία μοναδική συναυλία στο Ρομάντσο.


Με ήχο που ακροβατεί ανάμεσα στο brutal και το μελωδικό, οι Desert Near The End αποτελούν μία ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού heavy metal underground, από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους A Crimson Dawn το 2013, γεγονός που επιβεβαιώνουν τώρα με την νέα τους κυκλοφορία που θα  παρουσιάσουν ολοκληρωμένη σε αυτή τη μοναδική βραδιά.


Στη σκηνή θα τους συνοδεύσουν, οι epic heavy metallers War Dance που μόλις κυκλοφόρησαν το εμβληματικό ντεμπούτο full length άλμπουμ τους Wrath for the Ages. Οι War Dance με τις δυνατές και ποιοτικές ζωντανές εμφανίσεις τους, εντός και εκτός έδρας, δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως οι Manilla Road, Warlord και Scanner, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα διαρκώς αυξανόμενο fan base.


Τη συναυλία θα ανοίξουν οι επίσης Αθηναίοι, speed / thrash metallers No Flame Candle που εντυπωσίασαν με το παρθενικό τους άλμπουμ  Dead Minds Dance (2013), από την κυκλοφορία του οποίου και μετά σημειώνουν διαρκώς σαρωτικές ζωντανές εμφανίσεις, με άξια αναφοράς τη συμμετοχή τους -ως opening act- στη μικρή περιοδεία των Σουηδών speed metallers Enforcer.


http://www.facebook.com/pages/Desert-Near-The-End/300395093318319

http://www.facebook.com/WarDance.Metal

http://www.facebook.com/NoFlameCandle

Σχετικές ειδήσεις
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Udopia: Παρουσίαση του δίσκου του Θύμιου Ατζακά στο Θέατρο Αλώνι
22.08.2016 15:19
To Θέατρο Αλώνι σε συνεργασία με το μουσικό χωριό Αγίου Λαυρεντίου παρουσιάζουν στις 25 Αυγούστου 2016, για μια βραδιά την μουσική συναυλία παρουσίαση του δίσκου του Θύμιου Ατζακά με τίτλο «Udopia».
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Desert Monks live @ Kookoo
06.05.2016 14:17
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του.
Χωρίς αφέντες: Παρουσίαση του δίσκου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.03.2016 14:58
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου Χωρίς Αφέντες του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου στη κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου.