Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μιsery

Μιsery
Το αριστούργημα του Στίβεν Κινγκ Μιsery που ανέβηκε την προηγούμενη σεζόν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον εξώστη του θεάτρου Χώρα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Ο αναγνωρισμένος παγκοσμίως μαιτρ του τρόμου και της φαντασίας στο Μιsery μπαίνει βαθύτερα στο λαβύρινθο της ανθρώπινης ψυχής. Το βιβλίο έγινε μπεστ σέλερ σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και στις οθόνες του κινηματογράφου όπου και εκεί γνώρισε τεράστια επιτυχία χαρίζοντας  στην Κάθυ Μπέιτς  το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου  το 1991. Ένα χρόνο μετά μεταφέρθηκε στο θέατρο από το βετεράνο Σάιμον Μουρ και ανέβηκε στο Λονδίνο.

Ένα αυτοκινητικό ατύχημα γίνεται η αφορμή για την απρόβλεπτη συνάντηση του επιτυχημένου συγγραφέα σειράς ρομαντικών μυθιστορημάτων με ηρωίδα τη Μίζερυ,  Πωλ Σέλντον ( Νίκος Ψαράς) με τη \"νούμερο ένα\" θαυμάστριά του, Άννυ Γουίλκς (Ανέζα Παπαδοπούλου), που ζει μόνη στην απομονωμένη φάρμα της, σε ένα βουνό του Κολοράντο.
Η Άννυ, άλλοτε νοσοκόμα, ανοίγει το σπίτι της  και την αγκαλιά της για να περιθάλψει  τον τραυματισμένο, απρόσκλητο επισκέπτη. Όλα αλλάζουν όμως όταν η στοργική Άννυ, φανατική αναγνώστρια των μυθιστορημάτων του Πωλ, ανακαλύπτει ότι ο συγγραφέας στο τελευταίο του βιβλίο σκοτώνει την αγαπημένη της ηρωίδα, Μίζερυ.


Η Άννυ θυμώνει πολύ. Μα πάρα πολύ!!!...Και αποφασίζει να επέμβει δυναμικά. Η λατρεμένη Μίζερυ πρέπει να ζήσει πάσει θυσία, ακόμα κι αν πεθάνει ο ίδιος ο δημιουργός της

Πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ψαράς και η Ανέζα Παπαδοπούλου.

    

Σχετικές ειδήσεις
Το αριστούργημα, του Κριστιάν Λόλλικε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
22.09.2016 10:49
Η ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi παρουσιάζει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου το έργο του Κριστιάν Λόλλικε, Το αριστούργημα ή The Re-Mohammed-Ty Show.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε από την Αrs Moriendi στο Θέατρο Θησείον
27.06.2016 10:48
Η ομάδα θεάτρου Ars Moriendi ανοίγει με «Το Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε το 1ο Φεστιβάλ Reborn In Athens.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Τ
20.05.2016 14:14
Το «Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα, από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi, παίρνει παράταση παραστάσεων για δύο ακόμα Δευτερότριτα, 23 έως 31 Μαΐου, στο Θέατρο Τ.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε στο Θέατρο Τ
04.05.2016 10:08
Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο «Τουρνουά 5Χ5» που οργάνωσε το ΚΘΒΕ, το «Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα, από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi, επιστρέφει στις 9 Μαΐου για δύο Δευτερότριτα στο Θέατρο Τ.
Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show του Κριστιάν Λόλλικε στη Μονή Λαζαριστών
04.04.2016 11:30
Το τρίτο έργο που παρουσιάζεται στο «Τουρνουά 5Χ5» που οργανώνει το ΚΘΒΕ είναι «Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show» του Κριστιάν Λόλλικε από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi.