Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νίκος Ζιώγαλας & ο Βασίλης Καζούλης στο Recital Live Stage

Ο Νίκος Ζιώγαλας & ο Βασίλης Καζούλης στο Recital Live Stage

Για δυο  Παρασκευές 20 & 27 Φεβρουαρίου 2015  η Θεσσαλονίκη υποδέχεται στο Recital Live Stage  δυο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Νίκο Ζιώγαλα και τον Βασίλη Καζούλη.

 

Παίζοντας σε  μπαράκια και μουσικές σκηνές η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό και  αγάπη , ενώ ο ενθουσιασμός που εισπράττουν από τον κόσμο είναι για εκείνους  ο τρόπος να "φορτίζουν τις μπαταρίες τους" και να συνεχίζουν...

 

Και ποιος δεν έχει  τραγουδήσει τη "Φανή " το "Σαν Σταρ του σινεμά " την "Βασιλική" τα "Αεροπλάνα" την "Αμοργό" το "Πέρασε η μπόρα" και πολλές  από τις γνωστές επιτυχίες τους που μένουν διαχρονικές στο μουσικό στερέωμα.

 

Μια μουσική παράσταση που σίγουρα θα περάσετε  καλά…..

 

Μαζί τους στη σκηνή θα  είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη,  ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο με νέα τραγούδια , καθώς και η καταπληκτική Νεφέλη Φασούλη  βιολί-φωνητικά και ο εξαιρετικός κιθαρίστας Ρωμανός Φασούλης.

 

Στην εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη  οι  μουσικές εκπλήξεις  διαδέχονται η μία την άλλη.  Ένα μοναδικό live  με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα  (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), και του Βασίλη Καζούλη  (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.)  την νέα  δουλειά των On The Road,  και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου.

Σχετικές ειδήσεις
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Παπαδόπουλος, Μηλιώκας, Ζιώγαλας & Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.09.2016 11:23
Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας & Γιάννης Γιοκαρίνης έρχονται live στο Κύτταρο τον Οκτώβριο 2016.
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.
Ο Βασίλης Καζούλης στο
02.03.2016 14:39
Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του θα εμφανιστεί για μία μοναδική φορά στο "Ρυθμός Stage" το Σάββατο 12 Μαρτίου, παρέα με τους Jamenson ,την υπέροχη Νεφέλη, βιολί-φωνή και τον εξαιρετικό κιθαρίστα Ρωμανό.