Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Γηροκομείον… Ο Παράδεισος, στο Life n' Art Theater

Γηροκομείον… Ο Παράδεισος, στο Life n' Art Theater

To Life n' Art Theater υποδέχεται από την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 μια δραματική κωμωδία με τίτλο «Γηροκομείον… Ο Παράδεισος».

 

  “- Που τη χάνεις που τη βρίσκεις όλο δουλειές κάνει.          

   - Χέστηκα!

   - Ε, όχι δεν είναι σωστό, μια οικογένεια είμαστε.

   - Βρε σου λέω χέστηκα πάνω μου.”

 

Τρεις διαφορετικές γυναίκες κλεισμένες σ’ ένα γηροκομείο αναπολούν, χαίρονται, λυπούνται, τσακώνονται και συμφιλιώνονται, ζούνε λίγο πριν…

 

Τι μέρα είναι σήμερα; Τι ετοιμάζουν; Θα προλάβουν;

 

Στη δύση της ζωής τους τρεις άνθρωποι βρίσκουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και μοιράζονται τις ιστορίες τους. Ιστορίες ανθρώπινες, άλλοτε κωμικές και άλλοτε όχι. Πόσο εύκολο είναι να αφήσεις πίσω την καθημερινότητά σου και να συμβιώσεις με άλλους ανθρώπους; Κι όμως, αυτοί οι μέχρι τώρα άγνωστοι μπορούν ξαφνικά να γίνουν η πραγματική σου οικογένεια… Και η ζωή μέσα σε ένα γηροκομείο να μην είναι τελικά και τόσο άσχημη… Αντίθετα να ξεχειλίζει ζεστασιά, αναπόληση,  γεροντικά καβγαδάκια, όμορφες εκπλήξεις και πολύ, πολύ γέλιο.

 

Ένα βαθιά ανθρώπινο έργο που βασίζεται σε αληθινούς χαρακτήρες. Ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που όλοι μας κάπου έχουμε γνωρίσει και σίγουρα έχουμε αγαπήσει.

 

Μια κωμωδία που ξέρει να συγκινεί!  Μια… δραματική κωμωδία

Γηροκομείον…Ο Παράδεισος!!!

 

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ευάγγελος Σαμιώτης

Παίζουν: Τζένη Μιχαηλίδου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Αργυροπούλου, Μαριλέττα Κυριαζή

 

Σκηνικά – Κοστούμια: Βαγγέλης Μπότης

Σχεδασμός Αφίσας: Loft d’ Art

Φωτογραφίες: Μάρω Κουρή

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κατάθλας, της Λένας Κιτσοπούλου στο Skrow Theater
16.11.2016 10:51
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου, Ο Κατάθλας, παρουσιάζεται από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στο Skrow Theater, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιγιντή.
Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς - Ιστορίες με ζώα, από τους AbOvo και τους 4Frontal στο Bios
08.11.2016 10:51
Οι AbOvo και οι 4Frontal, δύο από τις σημαντικότερες νεανικές θεατρικές ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας διηγούνται από τη σκηνή του Bios ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa, σε μια κωμική και μουσική παράσταση: Είσαι ένα Κτήνος, Βίσκοβιτς: Ιστορίες με ζώα που μοιάζουν με ανθρώπινες ιστορίες κατι σαν τον Αίσωπο ή τόσες άλλες ιστορίες (της παγκόσμιας λογοτεχνίας)... ξέρετε τώρα...
Η Οικογένεια Μπες-Βγες του Γιάννη Ξανθούλη ξανά στο Θέατρο 104
04.11.2016 12:51
Η παράσταση Οικογένεια Μπες-Βγες, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, συνεχίζεται για 2ο χρόνο στο θέατρο 104.
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.
Ο Καλόγερος του Μatthew Gregory Lewis στο Skrow Theater
24.02.2016 15:15
Το Skrow Theater και η ομάδα Skrow Theater Group παρουσιάζουν το έργο του Μatthew Gregory Lewis, Ο Καλόγερος, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.