Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Γηροκομείον… Ο Παράδεισος, στο Life n' Art Theater

Γηροκομείον… Ο Παράδεισος, στο Life n' Art Theater

To Life n' Art Theater υποδέχεται από την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 μια δραματική κωμωδία με τίτλο «Γηροκομείον… Ο Παράδεισος».

 

  “- Που τη χάνεις που τη βρίσκεις όλο δουλειές κάνει.          

   - Χέστηκα!

   - Ε, όχι δεν είναι σωστό, μια οικογένεια είμαστε.

   - Βρε σου λέω χέστηκα πάνω μου.”

 

Τρεις διαφορετικές γυναίκες κλεισμένες σ’ ένα γηροκομείο αναπολούν, χαίρονται, λυπούνται, τσακώνονται και συμφιλιώνονται, ζούνε λίγο πριν…

 

Τι μέρα είναι σήμερα; Τι ετοιμάζουν; Θα προλάβουν;

 

Στη δύση της ζωής τους τρεις άνθρωποι βρίσκουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και μοιράζονται τις ιστορίες τους. Ιστορίες ανθρώπινες, άλλοτε κωμικές και άλλοτε όχι. Πόσο εύκολο είναι να αφήσεις πίσω την καθημερινότητά σου και να συμβιώσεις με άλλους ανθρώπους; Κι όμως, αυτοί οι μέχρι τώρα άγνωστοι μπορούν ξαφνικά να γίνουν η πραγματική σου οικογένεια… Και η ζωή μέσα σε ένα γηροκομείο να μην είναι τελικά και τόσο άσχημη… Αντίθετα να ξεχειλίζει ζεστασιά, αναπόληση,  γεροντικά καβγαδάκια, όμορφες εκπλήξεις και πολύ, πολύ γέλιο.

 

Ένα βαθιά ανθρώπινο έργο που βασίζεται σε αληθινούς χαρακτήρες. Ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που όλοι μας κάπου έχουμε γνωρίσει και σίγουρα έχουμε αγαπήσει.

 

Μια κωμωδία που ξέρει να συγκινεί!  Μια… δραματική κωμωδία

Γηροκομείον…Ο Παράδεισος!!!

 

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ευάγγελος Σαμιώτης

Παίζουν: Τζένη Μιχαηλίδου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Αργυροπούλου, Μαριλέττα Κυριαζή

 

Σκηνικά – Κοστούμια: Βαγγέλης Μπότης

Σχεδασμός Αφίσας: Loft d’ Art

Φωτογραφίες: Μάρω Κουρή

Σχετικές ειδήσεις
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.
Παράδεισος από τους Achaperformace στο Ρομάντσο
27.01.2016 10:39
Οι Achaperformace παρουσιάζουν στο Ρομάντσο την performance Παράδεισος, για μία παράσταση τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.
Διασκεδάζοντας με τον κύριο Σλόουν του Τζο Όρτον στο Αγγέλων Βήμα
29.12.2015 14:43
Το θέατρο Αγγέλων Βήμα, στο πλαίσιο της φετινής θεματικής ενότητας ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦύΛΩΝ, παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία «Διασκεδάζοντας με τον κύριο Σλόουν» του Τζο Όρτον, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, μέχρι την Κυριακή 24 Απριλίου.
Από τη Γεωργία… με αγάπη!, του Ευάγγελου Σαμιώτη στο Life n’ Art Theater
29.12.2015 12:20
Το L.A.( Life n’ Art) Theater παρουσιάζει τη νέα, επίκαιρη κωμωδία καταστάσεων του πολυγραφότατου Ευάγγελου Σαμιώτη (“Γηροκομείον Ο Παράδεισος”, “Από το μέλλον έρχομαι”) με τίτλο “Από τη Γεωργία… με αγάπη!”.
Πού να σου εξηγώ…στοιχειωμένη αθωότητα, για δεύτερη χρονιά στο Life n’ Art Theater
16.12.2015 13:10
Το Life n’ Art Theater παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση «Πού να σου εξηγώ…στοιχειωμένη αθωότητα», σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Αργυροπούλου, κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.30.