Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Γηροκομείον… Ο Παράδεισος, στο Life n' Art Theater

Γηροκομείον… Ο Παράδεισος, στο Life n' Art Theater

To Life n' Art Theater υποδέχεται από την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 μια δραματική κωμωδία με τίτλο «Γηροκομείον… Ο Παράδεισος».

 

  “- Που τη χάνεις που τη βρίσκεις όλο δουλειές κάνει.          

   - Χέστηκα!

   - Ε, όχι δεν είναι σωστό, μια οικογένεια είμαστε.

   - Βρε σου λέω χέστηκα πάνω μου.”

 

Τρεις διαφορετικές γυναίκες κλεισμένες σ’ ένα γηροκομείο αναπολούν, χαίρονται, λυπούνται, τσακώνονται και συμφιλιώνονται, ζούνε λίγο πριν…

 

Τι μέρα είναι σήμερα; Τι ετοιμάζουν; Θα προλάβουν;

 

Στη δύση της ζωής τους τρεις άνθρωποι βρίσκουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και μοιράζονται τις ιστορίες τους. Ιστορίες ανθρώπινες, άλλοτε κωμικές και άλλοτε όχι. Πόσο εύκολο είναι να αφήσεις πίσω την καθημερινότητά σου και να συμβιώσεις με άλλους ανθρώπους; Κι όμως, αυτοί οι μέχρι τώρα άγνωστοι μπορούν ξαφνικά να γίνουν η πραγματική σου οικογένεια… Και η ζωή μέσα σε ένα γηροκομείο να μην είναι τελικά και τόσο άσχημη… Αντίθετα να ξεχειλίζει ζεστασιά, αναπόληση,  γεροντικά καβγαδάκια, όμορφες εκπλήξεις και πολύ, πολύ γέλιο.

 

Ένα βαθιά ανθρώπινο έργο που βασίζεται σε αληθινούς χαρακτήρες. Ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που όλοι μας κάπου έχουμε γνωρίσει και σίγουρα έχουμε αγαπήσει.

 

Μια κωμωδία που ξέρει να συγκινεί!  Μια… δραματική κωμωδία

Γηροκομείον…Ο Παράδεισος!!!

 

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ευάγγελος Σαμιώτης

Παίζουν: Τζένη Μιχαηλίδου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Αργυροπούλου, Μαριλέττα Κυριαζή

 

Σκηνικά – Κοστούμια: Βαγγέλης Μπότης

Σχεδασμός Αφίσας: Loft d’ Art

Φωτογραφίες: Μάρω Κουρή

Σχετικές ειδήσεις
Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς - Ιστορίες με ζώα, από τους AbOvo και τους 4Frontal στο Bios
08.11.2016 10:51
Οι AbOvo και οι 4Frontal, δύο από τις σημαντικότερες νεανικές θεατρικές ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας διηγούνται από τη σκηνή του Bios ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa, σε μια κωμική και μουσική παράσταση: Είσαι ένα Κτήνος, Βίσκοβιτς: Ιστορίες με ζώα που μοιάζουν με ανθρώπινες ιστορίες κατι σαν τον Αίσωπο ή τόσες άλλες ιστορίες (της παγκόσμιας λογοτεχνίας)... ξέρετε τώρα...
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.
H oικογένεια Άνταμς στο Θέατρο Βέμπο
04.02.2016 17:11
Η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια ετοιμάζει τη βαλίτσα της κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Θέατρο Βέμπο, από Τετάρτη έως Κυριακή! Είναι η «Οικογένεια Άνταμς»!
Σκηνοθέτησέ μας!, από τους Felizol- Improv Comedy Theater Group στο Θέατρο Αθήναιον
27.01.2016 11:30
Η ομάδα Felizol- Improv Comedy Theater Group παρουσιάζει την παράσταση Σκηνοθέτησέ μας!, για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Παράδεισος από τους Achaperformace στο Ρομάντσο
27.01.2016 10:39
Οι Achaperformace παρουσιάζουν στο Ρομάντσο την performance Παράδεισος, για μία παράσταση τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.