Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Παρασκευή στις 3: Συναυλία με το MusicArt - Νέο Ωδείο Κοζάνης στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Παρασκευή στις 3: Συναυλία με το MusicArt - Νέο Ωδείο Κοζάνης στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Η Μουσική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο των συναυλίων Παρασκευή στις 3 φιλοξενεί το 
MusicArt - Νέο Ωδείο Κοζάνης σε μία συναυλία με θέμα Συνομιλίες... Η Λόγια Ευρωπαϊκή Μουσική συνομιλεί, με την Ελληνική Μουσική Δημιουργία.

 
Μαθητές της Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα όπου συνθετικές τεχνοτροπίες και είδη της Ευρωπαϊκής Μουσικής συναντώνται με την Ελληνική Μουσική Δημιουργία. Η διαφορετικότητα των συνθετών, η χρονολογική απόσταση δημιουργίας των έργων, ο διαφορετικός τρόπος δημιουργίας τους και χειρισμού του υλικού από τους συνθέτες, αποτελούν τα σημεία αναφοράς για το παρόν πρόγραμμα και προκαλούν το ενδιαφέρον του ακροατή.


Συμμετέχουν: Ευρυδίκη Μπαλτίδου βιολί , Γιάννης Μητρούσης & Παναγιώτης Ραφαηλίδης κιθάρα, Χάρης Τριανταφυλλίδης λαούτο & ούτι, Βασιλική Ζλάτκου & Ελέσα Παπακώστα-Σµύρη πιάνο , Μαρία Βλαχάβα & Δηµήτρης Καστρίτης τραγούδι και Σύνολα Δωµατίου του Νέου Ωδείου Κοζάνης.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαρία Καραγιάννη.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Ψήγματα αρχαίου ελληνικού ήχου: απαγγελία στη Μουσική Βιβλιοθήκη
19.02.2016 16:44
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια βραδιά με απαγγελίες και μουσική με τίτλο Ψήγματα αρχαίου ελληνικού ήχου.

Στον λαβύρινθο της μουσικής του Μεσαίωνα: Σεμινάριο και Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη

18.02.2016 17:01
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε ένα σεμινάριο και μία συναυλία με τίτλο Στον λαβύρινθο της μουσικής του Μεσαίωνα: Ένας διαδραστικός οδηγός επιβίωσης.