Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή στις 3: Συναυλία με το MusicArt - Νέο Ωδείο Κοζάνης στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Παρασκευή στις 3: Συναυλία με το MusicArt - Νέο Ωδείο Κοζάνης στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Η Μουσική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο των συναυλίων Παρασκευή στις 3 φιλοξενεί το 
MusicArt - Νέο Ωδείο Κοζάνης σε μία συναυλία με θέμα Συνομιλίες... Η Λόγια Ευρωπαϊκή Μουσική συνομιλεί, με την Ελληνική Μουσική Δημιουργία.

 
Μαθητές της Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα όπου συνθετικές τεχνοτροπίες και είδη της Ευρωπαϊκής Μουσικής συναντώνται με την Ελληνική Μουσική Δημιουργία. Η διαφορετικότητα των συνθετών, η χρονολογική απόσταση δημιουργίας των έργων, ο διαφορετικός τρόπος δημιουργίας τους και χειρισμού του υλικού από τους συνθέτες, αποτελούν τα σημεία αναφοράς για το παρόν πρόγραμμα και προκαλούν το ενδιαφέρον του ακροατή.


Συμμετέχουν: Ευρυδίκη Μπαλτίδου βιολί , Γιάννης Μητρούσης & Παναγιώτης Ραφαηλίδης κιθάρα, Χάρης Τριανταφυλλίδης λαούτο & ούτι, Βασιλική Ζλάτκου & Ελέσα Παπακώστα-Σµύρη πιάνο , Μαρία Βλαχάβα & Δηµήτρης Καστρίτης τραγούδι και Σύνολα Δωµατίου του Νέου Ωδείου Κοζάνης.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαρία Καραγιάννη.

Σχετικές ειδήσεις
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Η Αΐντα, του Τζουζέππε Βέρντι από την ΕΛΣ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
23.05.2016 13:49
Με την μεγαλειώδη Αΐντα του Τζουζέππε Βέρντι, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών, στις 10, 11, 12, 15 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη και Ηλία Βουδούρη, και σκηνοθεσία Ενρίκο Καστιλιόνε.