Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ολα ή τίποτα και αυτό το καλοκαίρι

Ολα ή τίποτα και αυτό το καλοκαίρι
Ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας και όχι μόνο, Μιχάλης Χατζηγιάννης κάθε χειμώνα δίνει το παρόν στις πίστες με τα γαρύφαλλα και τους θερινούς μήνες σκαρφαλώνει στα φεστιβάλ ανα την Ελλάδα. Στις 18 Ιουνίου σκαρφαλώνει στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη .

Ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας και όχι μόνο, Μιχάλης Χατζηγιάννης κάθε χειμώνα δίνει το παρόν στις πίστες με τα γαρύφαλλα και τους θερινούς μήνες σκαρφαλώνει στα φεστιβάλ ανα την Ελλάδα. Στις 18 Ιουνίου σκαρφαλώνει στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη  


Ενα ακόμη καλοκαίρι θα μας βρει στο θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη να απολαμβάνουμε τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, ο δημοφιλής πλέον καλλιτέχνης θα δώσει συναυλία για τους θαυμαστές του.

Η επιτυχία είναι αναπόφευκτη, αφού παρά το μικρό έτος της ηλικίας του έχει καταφέρει να γίνει αγαπητός και το κοινό να αποδεχτεί τη παρουσία του στο χώρο της μουσικής.

Ερμηνευτής, στιχουργός, συνθέτης είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Μιχάλη Χατζηγιάννη. Όλα τα άλμπουμ του γίνονται διπλά ή τριπλά πλατινένια, ενώ τα εισιτήρια των συναυλιών εξαντλούνται από τη πρώτη στιγμή.

Μόνος μου, Παράξενη Γιορτή, είναι λίγες μόνο από τις δουλειές του τα τελευταία χρόνια. Ολες είχαν την επιθυμητή επιτυχία, όπως συνέβη και με τη πρόσφατη τριπλή πλατινένια δουλειά του, Φίλοι και εχθροί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν χορεύουμε όλοι στο ρυθμό των τραγουδιών του και φωνάζουμε Ολα ή τίποτα.


INFO
Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη
Σάββατο 18 Ιουνίου 
Προπώληση εισιτηρίων: Δισκοπωλεία Metropolis, ταμεία Δήμου Υμηττού

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz musique στην Πάτρα
11.11.2016 17:08
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το καλοκαίρι που πέρασε, ταξιδεύει και αυτό το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα. Και μαζί με τους boğaz musique μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Ο Χρήστος Θηβαίος στο Θέατρο Κολωνού
20.07.2016 13:12
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 στις 9μ.μ. τον Χρήστο Θηβαίο.
Μίμης Πλέσσας και Μαυρίκιος Μαυρικίου σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
07.06.2016 12:53
Ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης Πλέσσας και ο ερμηνευτής και ενορχηστρωτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αυτό το καλοκαίρι, 2016.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία
30.05.2016 14:34
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.