Ο Γιάννης Κότσιρας για μία και μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015.

Ο περσινός χειμώνας και το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήταν από τα πιο επιτυχημένα στην καριέρα του Γιάννη Κότσιρα. Η συνεργασία του με τον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, όχι μόνο οδήγησε σε απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την  Κύπρο, αλλά έβαλε και τις βάσεις για μια νέα δισκογραφική δουλειά, σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, που ζυμώθηκε αργά αλλά σταθερά, με πολύ μεράκι και αγάπη και κυκλοφόρησε τον φετινό Οκτώβριο με τίτλο «Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει».

Έχοντας λοιπόν στις αποσκευές του ολόφρεσκα κομμάτια από το νέο αυτό δίσκο, αλλά και αγαπημένα κομμάτια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου του, με συνοδοιπόρους σπουδαίους μουσικούς, όπως πάντα, ξεκινά ένα χειμωνιάτικο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα.

Συνδυάζοντας ροκ και λαϊκή διάθεση, με την απέραντη αγάπη του για τη μουσική, ετοίμασε ένα πρόγραμμα, που θα μας κρατήσει συντροφιά, θα μας ταξιδέψει στο όνειρο και θα μας ζεστάνει με το κέφι του.

Συνοδοιπόροι του σ’ αυτό το ταξίδι θα είναι ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα & τις ενορχηστρώσεις, ο Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα, ο Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι και ο Κώστας Μιχαλός στην κιθάρα. Στο τραγούδι η Βίκυ Καρατζόγλου.

Τις βραδιές θα φωτίσει ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο θα επιμεληθούν ο Στρατής Καραδημητράκης και ο Λάμπρος Μπούνας.