Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Real Time Composition από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Βερολίνο

Real Time Composition από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Βερολίνο

Ζωντανή μουσική , μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, σύγχρονος χορός και video art έρχονται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Βερολίνο. H συνάντηση τεχνών πραγματοποιείται από Ελληνίδες και Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στο Βερολίνο, με την επιμέλεια του συνθέτη και πιανίστα Αντώνη Ανισέγκου.

 

Συμμετέχουν ακόμη: Θύμιος Ατζακάς, Αλέξανδρος Γιοβάνος, Πηνελόπη Γκίκα, Απόστολος Δάμιαλης, Γιώργος Δημητριάδης , Αλέξανδρος Δρόσος, Στέλλα Ζάννου, Γιάννης Καραλής, Ανδρέας Καραουλάνης, Οδυσσέας Κλεισούρας, Μαρία Κολτσίδα, Μαργαρίτα Κουρτπαρασίδου, Κατερίνα Λιανά, Αναστάσιος Μητρόπουλος , Ελπίδα Ορφίδου, Sylvana Seddig, Εύη Φιλίππου.

Σχετικές ειδήσεις
Μουσική και Χορός στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
08.02.2017 12:46
Με μουσικοχορευτική διάθεση υποδέχεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου μέσα από τους ηλεκτρονικούς ήχους του Ελληνοϊορδανού Tareq και δύο χορευτικά εργαστήρια, για παραδοσιακούς και ballroom χορούς.
O DJ Mala στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
30.01.2017 12:44
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Black Athena και μέσα από τον ανανεωμένο μουσικό θεσμό Culture Jam, υποδέχεται τον Mala, έναν από τους πιο γνωστούς DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας dubstep μουσικής σκηνής, και σας προσκαλεί να τον γνωρίσετε από κοντά και να χορέψετε στη μουσική του.
Ένας υπέροχος μουσικός Νοέμβριος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
02.11.2016 16:15
Ένας υπέροχος Νοέμβριος ξεκινά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με τις γυναικείες φωνές του τζαζ ελληνικού πενταγράμμου και της indie μουσικής σκηνής να μας ταξιδεύουν στον μουσικό τους κόσμο.
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Parklife: Οπερατικές μελωδίες & λυρικοί ήχοι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
20.09.2016 14:08
Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται για τρίτη φορά την σειρά συναυλιών Parklife, αυτήν την φορά αφιερωμένη στην Κλασσική Μουσική. Λυρικές μελωδίες αντηχούν στο Πάρκο με φόντο μια από τις πιο σύγχρονες αίθουσες όπερας στην Ευρώπη, και προτείνουν αριστουργήματα κλασσικών συνθετών, αναμειγνύοντάς τα με σύγχρονα κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.