Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Parov Stelar σε ακόμη ένα super live!

Ο Parov Stelar σε ακόμη ένα super live!
Την προηγούμενη φορά που ο Parov Stelar επισκέφτηκε τη χώρα μας, επιβεβαίωσε ό,τι ακουγόταν. Πρόκειται όντως για ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Αυστρίας και είναι ευκαιρία να το διαπιστώσουμε ξανά!

Ο Parov Stelar (κατά κόσμο Markus Fureder) φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα την Ελλάδα, καθώς μέσα σε διάστημα μερικών μηνών έρχεται και πάλι προς τα εδώ, για πέντε συναυλίες , στα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Αθήνα και την Πάτρα!

Έτσι, όλοι οι παραπάνω – και όχι μόνο- ανυπομονούν να μπουν στους ρυθμούς του, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από δανικά samples από charleston και jazz, που αναμιγνύονται με breakbeat και pop, πετυχαίνοντας ένα κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το τρίτο κατά σειρά album του Shine έλαμψε και το ελληνικό κοινό του έδωσε τη δέουσα σημασία.

Αυτή τη φορά φέρνει και το νέο του ep Libella Swing, ενώ και το νέο του project με τη Lijla Bloom, με την οποία είχε συνεργαστεί και στο Shine, ελπίζουμε να πάρει θέση στο live.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Βρετανοί Editors στην Ελλάδα με αφορμή την προσφυγική κρίση
19.09.2016 13:45
Η Βρετανική indie μπάντα Editors επισκέφτηκε την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα με την Oxfam για να συναντήσουν ανθρώπους που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Super Christmas: Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συλλογή από την Feelgood Records!
15.12.2015 14:49
Η Feelgood Records συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικές θεματικές συλλογές με τον τίτλο Super.
Η Angelika Dusk live στο Kookoo
30.11.2015 11:51
Η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, Angelika Dusk, επιστρέφει στην σκηνή του ΚΟΟΚΟΟ για ένα ακόμη εκρηκτικό live στις 3 Δεκεμβρίου 2015.