Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Parov Stelar σε ακόμη ένα super live!

Ο Parov Stelar σε ακόμη ένα super live!
Την προηγούμενη φορά που ο Parov Stelar επισκέφτηκε τη χώρα μας, επιβεβαίωσε ό,τι ακουγόταν. Πρόκειται όντως για ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Αυστρίας και είναι ευκαιρία να το διαπιστώσουμε ξανά!

Ο Parov Stelar (κατά κόσμο Markus Fureder) φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα την Ελλάδα, καθώς μέσα σε διάστημα μερικών μηνών έρχεται και πάλι προς τα εδώ, για πέντε συναυλίες , στα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Αθήνα και την Πάτρα!

Έτσι, όλοι οι παραπάνω – και όχι μόνο- ανυπομονούν να μπουν στους ρυθμούς του, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από δανικά samples από charleston και jazz, που αναμιγνύονται με breakbeat και pop, πετυχαίνοντας ένα κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το τρίτο κατά σειρά album του Shine έλαμψε και το ελληνικό κοινό του έδωσε τη δέουσα σημασία.

Αυτή τη φορά φέρνει και το νέο του ep Libella Swing, ενώ και το νέο του project με τη Lijla Bloom, με την οποία είχε συνεργαστεί και στο Shine, ελπίζουμε να πάρει θέση στο live.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Οι Βρετανοί Editors στην Ελλάδα με αφορμή την προσφυγική κρίση
19.09.2016 13:45
Η Βρετανική indie μπάντα Editors επισκέφτηκε την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα με την Oxfam για να συναντήσουν ανθρώπους που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ για δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
26.01.2016 10:37
Όσοι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους, τον προηγούμενο Οκτώβριο, για τις δύο εμφανίσεις της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ υπό τον Ζούμπιν Μέτα στο Μέγαρο, έχουν τώρα άλλη μία ευκαιρία να απολαύσουν το διάσημο σύνολο σε δύο ακόμη συναυλίες του με δύο διαφορετικά προγράμματα, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ.