Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Parov Stelar σε ακόμη ένα super live!

Ο Parov Stelar σε ακόμη ένα super live!
Την προηγούμενη φορά που ο Parov Stelar επισκέφτηκε τη χώρα μας, επιβεβαίωσε ό,τι ακουγόταν. Πρόκειται όντως για ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Αυστρίας και είναι ευκαιρία να το διαπιστώσουμε ξανά!

Ο Parov Stelar (κατά κόσμο Markus Fureder) φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα την Ελλάδα, καθώς μέσα σε διάστημα μερικών μηνών έρχεται και πάλι προς τα εδώ, για πέντε συναυλίες , στα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Αθήνα και την Πάτρα!

Έτσι, όλοι οι παραπάνω – και όχι μόνο- ανυπομονούν να μπουν στους ρυθμούς του, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από δανικά samples από charleston και jazz, που αναμιγνύονται με breakbeat και pop, πετυχαίνοντας ένα κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το τρίτο κατά σειρά album του Shine έλαμψε και το ελληνικό κοινό του έδωσε τη δέουσα σημασία.

Αυτή τη φορά φέρνει και το νέο του ep Libella Swing, ενώ και το νέο του project με τη Lijla Bloom, με την οποία είχε συνεργαστεί και στο Shine, ελπίζουμε να πάρει θέση στο live.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
Οι Βρετανοί Editors στην Ελλάδα με αφορμή την προσφυγική κρίση
19.09.2016 13:45
Η Βρετανική indie μπάντα Editors επισκέφτηκε την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα με την Oxfam για να συναντήσουν ανθρώπους που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte
04.07.2016 17:11
Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!