Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 οι WATOTO AFRIKA σας προσκαλούν σ’ενα καρναβαλικό πάρτυ και μπαζάρ στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, για να γιορτάσουμε παρέα το φετινό καρναβάλι με τον αφρικάνικο τρόπο!

Θα υπάρχει ζωντανή αφρικάνικη μουσική, παραδοσιακοί χοροί και φαγητά, χειροτεχνείες και πολλά άλλα! Ελάτε με την παρέα σας να απολαύσετε μια μοναδική αφρικανική εμπειρία!

Συμμετέχουν οι:

Mandela Gals,

Troupe Emma Ya,

Πangea world music center,

Rosewood,

ANASA drummers,

Bantu Dancers

Η ομάδα WATOTO AFRIKA δημιουργήθηκε το 2013 από άτομα που κατάγονται από διάφορα μέρη της Αφρικής και που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα αλλά και από Έλληνες που τρέφουν μεγάλο πάθος και αγάπη για την Αφρική και τις παραδόσεις της. WATOTO AFRIKA στην γλώσσα των Σουαχίλι σημαίνει παιδιά της Αφρικής.

Σκοπός αυτής της ομάδας είναι η προώθηση της κουλτούρας των διαφορετικών αφρικανικών χωρών μέσω των Pan African Festivals που οργανώνουμε στα οποία μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό τις παραδόσεις μας, μέσω του χορού, της μουσικής, της γαστρονομίας, της χειροτεχνίας,  κ.α.

Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί δύο Pan African festivals, το πρώτο στην πλατεία Φιλοππάπου στα Άνω Πετράλωνα στις 13/07/2013 και το δεύτερο στον Βοτανικό κήπο Πετρούπολης στις 21/09/2013. Και στα δύο φεστιβάλ υπήρχε μεγάλη προσέλκυση του κοινού, λάβαμε πολύ αγάπη και εξαιρετικές κριτικές για την οργάνωση,την παρουσίαση και το κέφι που μπορέσαμε να μεταδώσουμε στο κοινό και γι’αυτό το λόγο θέλουμε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τα Pan African festival σε διάφορα μέρη της Αθήνας.