Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Καρναβαλικό πάρτυ και μπαζάρ από τους Wakoto Afrika στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

Καρναβαλικό πάρτυ και μπαζάρ από τους Wakoto Afrika στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 οι WATOTO AFRIKA σας προσκαλούν σ'ενα καρναβαλικό πάρτυ και μπαζάρ στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, για να γιορτάσουμε παρέα το φετινό καρναβάλι με τον αφρικάνικο τρόπο!

 

Θα υπάρχει ζωντανή αφρικάνικη μουσική , παραδοσιακοί χοροί και φαγητά, χειροτεχνείες και πολλά άλλα! Ελάτε με την παρέα σας να απολαύσετε μια μοναδική αφρικανική εμπειρία!

 

Συμμετέχουν οι:

Mandela Gals,

Troupe Emma Ya,

Πangea world music center,

Rosewood,

ANASA drummers,

Bantu Dancers

 

Η ομάδα WATOTO AFRIKA δημιουργήθηκε το 2013 από άτομα που κατάγονται από διάφορα μέρη της Αφρικής και που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα αλλά και από Έλληνες που τρέφουν μεγάλο πάθος και αγάπη για την Αφρική και τις παραδόσεις της. WATOTO AFRIKA στην γλώσσα των Σουαχίλι σημαίνει παιδιά της Αφρικής.

 

Σκοπός αυτής της ομάδας είναι η προώθηση της κουλτούρας των διαφορετικών αφρικανικών χωρών μέσω των Pan African Festivals που οργανώνουμε στα οποία μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό τις παραδόσεις μας, μέσω του χορού, της μουσικής, της γαστρονομίας, της χειροτεχνίας,  κ.α.

 

Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί δύο Pan African festivals, το πρώτο στην πλατεία Φιλοππάπου στα Άνω Πετράλωνα στις 13/07/2013 και το δεύτερο στον Βοτανικό κήπο Πετρούπολης στις 21/09/2013. Και στα δύο φεστιβάλ υπήρχε μεγάλη προσέλκυση του κοινού, λάβαμε πολύ αγάπη και εξαιρετικές κριτικές για την οργάνωση,την παρουσίαση και το κέφι που μπορέσαμε να μεταδώσουμε στο κοινό και γι'αυτό το λόγο θέλουμε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τα Pan African festival σε διάφορα μέρη της Αθήνας.

Σχετικές ειδήσεις
1η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών στο Θέατρο ΜΠΙΠ
05.09.2016 13:07
Αναγνωρίζοντας το κενό που υπάρχει στο ανέβασμα νέων θεατρικών έργων Ελλήνων συγγραφέων, αλλά και δείχνοντας ενδιαφέρον προς τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις, το ΜΠΙΠ διοργανώνει την 1η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών.
Αφετηρίες: Ημερίδα από το ΔΟΜΕΣ INDEX στο Μουσείο Μπενάκη
25.05.2016 12:43
Η νέα γενιά Ελλήνων αρχιτεκτόνων αποκαλύπτει τη δική της αφετηρία έμπνευσης και δημιουργίας. Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ και η διαδικτυακή βιβλιοθήκη έργων ελληνικής αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ INDEX διοργανώνουν την Ημερίδα ‘Αφετηρίες’, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, με ελεύθερη είσοδο.
Πασχαλινό Μπαζάρ στο Άσυλο Ανιάτων
20.04.2016 12:52
Σας περιμένουμε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στις 11:00-17:00 στο Πασχαλινό Μπαζάρ του Άσυλου Ανιάτων σε εορταστική ατμόσφαιρα με καφέ και λιχουδιές.
Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
14.12.2015 12:37
Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του που ξεκινάει από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου στον χώρο του μουσείου.
ΠΡΟΣΦΥΓAΣ  ίσον …: Ένα ομαδικό ταξίδι με όχημα διαφορετικές μορφές τέχνης στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
26.11.2015 09:55
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων και στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την έννοια του Πρόσφυγα επικεντρώνοντας στην ανθρώπινη πλευρά του θέματος, μέσα από τις ευαισθησίες και τους προβληματισμούς νεότερων αλλά και καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, ανοίγει όλους τους χώρους του και διοργανώνει την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, από τις 17:30 έως τις 22:00, μία ευρύτερη συνάντηση καλλιτεχνών και επιστημόνων.