Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Καρναβαλικό πάρτυ και μπαζάρ από τους Wakoto Afrika στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

Καρναβαλικό πάρτυ και μπαζάρ από τους Wakoto Afrika στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 οι WATOTO AFRIKA σας προσκαλούν σ'ενα καρναβαλικό πάρτυ και μπαζάρ στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, για να γιορτάσουμε παρέα το φετινό καρναβάλι με τον αφρικάνικο τρόπο!

 

Θα υπάρχει ζωντανή αφρικάνικη μουσική , παραδοσιακοί χοροί και φαγητά, χειροτεχνείες και πολλά άλλα! Ελάτε με την παρέα σας να απολαύσετε μια μοναδική αφρικανική εμπειρία!

 

Συμμετέχουν οι:

Mandela Gals,

Troupe Emma Ya,

Πangea world music center,

Rosewood,

ANASA drummers,

Bantu Dancers

 

Η ομάδα WATOTO AFRIKA δημιουργήθηκε το 2013 από άτομα που κατάγονται από διάφορα μέρη της Αφρικής και που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα αλλά και από Έλληνες που τρέφουν μεγάλο πάθος και αγάπη για την Αφρική και τις παραδόσεις της. WATOTO AFRIKA στην γλώσσα των Σουαχίλι σημαίνει παιδιά της Αφρικής.

 

Σκοπός αυτής της ομάδας είναι η προώθηση της κουλτούρας των διαφορετικών αφρικανικών χωρών μέσω των Pan African Festivals που οργανώνουμε στα οποία μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό τις παραδόσεις μας, μέσω του χορού, της μουσικής, της γαστρονομίας, της χειροτεχνίας,  κ.α.

 

Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί δύο Pan African festivals, το πρώτο στην πλατεία Φιλοππάπου στα Άνω Πετράλωνα στις 13/07/2013 και το δεύτερο στον Βοτανικό κήπο Πετρούπολης στις 21/09/2013. Και στα δύο φεστιβάλ υπήρχε μεγάλη προσέλκυση του κοινού, λάβαμε πολύ αγάπη και εξαιρετικές κριτικές για την οργάνωση,την παρουσίαση και το κέφι που μπορέσαμε να μεταδώσουμε στο κοινό και γι'αυτό το λόγο θέλουμε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τα Pan African festival σε διάφορα μέρη της Αθήνας.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσιάστηκε ο τόμος «Προϊστορική Θήρα» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση
13.12.2016 17:33
Παρουσιάστηκε στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων ο νέος τόμος του εκδοτικού προγράμματος «Ο Κύκλος των Μουσείων» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση με τίτλο «Προϊστορική Θήρα».
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Άσυλο Ανιάτων
12.12.2016 12:44
Πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνονται στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη, που περιλαμβάνουν από μπαζάρ μέχρι εικαστικές εκθέσεις.
Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο Black Duck
30.11.2016 15:42
Το Black Duck οργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με εορταστικά έργα τέχνης, χειροτεχνίες και δώρα στον πιο φιλόξενο πολυχώρο της Αθήνας.
1η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών στο Θέατρο ΜΠΙΠ
05.09.2016 13:07
Αναγνωρίζοντας το κενό που υπάρχει στο ανέβασμα νέων θεατρικών έργων Ελλήνων συγγραφέων, αλλά και δείχνοντας ενδιαφέρον προς τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις, το ΜΠΙΠ διοργανώνει την 1η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών.
Πασχαλινό Μπαζάρ στο Άσυλο Ανιάτων
20.04.2016 12:52
Σας περιμένουμε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στις 11:00-17:00 στο Πασχαλινό Μπαζάρ του Άσυλου Ανιάτων σε εορταστική ατμόσφαιρα με καφέ και λιχουδιές.