Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικο Θεατρικό Παιχνίδι στο Θέατρο της Ημέρας

Αποκριάτικο Θεατρικό Παιχνίδι στο Θέατρο της Ημέρας

Το Θέατρο της Ημέρας προσκαλεί τους μικρούς του φίλους το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 σε ένα αποκριάτικο θεατρικό παιχνίδι.


Μια μικρή χαρτοπετσέτα παίρνει τη βαλίτσα της και ξεκινά την περιπλάνησή της στα ήθη και στα έθιμα της πολιτιστικής παράδοσης του καρναβαλιού από την αρχαιότητα ως και την ελληνική αποκριά του σήμερα.


Το πανηγύρι των πολλαπλών μεταμορφώσεων ζωντανεύει τη μασκαράτα με τη διαδραστική συμμετοχή των παιδιών σε ένα δημιουργικό θεατρικό παιχνίδι με ιδιαίτερο όχημα την επινοητικότητα και την ελεύθερη ανάπτυξη της φαντασίας και της εκφραστικής ικανότητας κάθε παιδιού.


Οι ομάδες των μικρών μας φίλων φεύγοντας παίρνουν το αποκριάτικο «άρμα» της χαρτοπετσέτας, που κατασκευάζεται συλλογικά κατά τη διάρκεια της θεατρικής δράσης,  για να τους συντροφεύει στα παιχνίδια μιας ολόκληρης χρονιάς.


Βασικές εμψυχώτριες: Δήμητρα Νικολοπούλου, Κάτια Μακρυκώστα

Για παιδιά από 5 έως 10 ετών.

Σχετικές ειδήσεις
Το
08.11.2016 12:33
Το βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν σε ένα θεατρικό παιχνίδι με τη θεατροπαιδαγωγό Μαρία Λαζαρίδου βασισμένο στο βιβλίο Οχ, χταπόδι, λάθος πόδι!του Αντώνη Παπαθεοδούλου το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016.
Η Ομάδα των Πέντε Εποχών με νέες θεατρικές δημιουργίες!
06.10.2016 10:58
Η Ομάδα των Πέντε Εποχών" πάντα με οδηγό της το θεατρικό παιχνίδι και το ποιοτικό θέαμα σας προσκαλεί και για αυτή την σχολική χρονιά να γίνετε συνταξιδιώτες στην μαγεία, την γνώση και το όνειρο, παρουσιάζοντας 2 διαδραστικές παραστάσεις και μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Θέατρο 104 ή στο σχολείο σας!
«Επί Σκηνής»: Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά, στο Θέατρο Αριστοτέλειον!
08.09.2016 11:48
«Παιδιά! Ελάτε να σηκώσουμε όλοι μαζί την αυλαία της φαντασίας!» Για 3η χρονιά, τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας, στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σκηνής», του Θεάτρου Αριστοτέλειον!
Ο Κούκου Βάου κάνει αποκριάτικο πάρτι! - Jannie Ho
01.09.2016 12:02
Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ο Κούκου Βάου κάνει αποκριάτικο πάρτι! της Jannie Ho
Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά στο Θέατρο Εξ αρχής
31.05.2016 12:40
Το Θέατρο ΕΞΑΡΧΗΣ υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι τους μικρούς του φίλους στο θερινό θεατρικό εργαστήρι, για να περάσουν ευχάριστες στιγμές δημιουργίας και να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του θεάτρου, από 4 Ιουνίου 2016.