Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ρόδες είναι και κυλάνε

Ρόδες είναι και κυλάνε
Οι δικοί μας hip hop-άδες δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα γκρουπ της διεθνής σκηνής. Ο Νικήτας Κλιντ και οι υπόλοιποι οχτώ της πολύτεκνης αυτής μπάντας, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, Silent Disco. Προσοχή, ακούγεται δυνατά!

Οι δικοί μας hip hop-άδες δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα γκρουπ της διεθνής σκηνής. Ο Νικήτας Κλιντ και οι υπόλοιποι οχτώ της πολύτεκνης αυτής μπάντας, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, Silent Disco. Προσοχή, ακούγεται δυνατά!


Με καινούριο δίσκο βρίσκει το καλοκαίρι τις Ρόδες, ένα από τα πιο σπουδαία συγκροτήματα της ελληνικής hip hop σκηνής.

Στις 11 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ, Silent Disco, με εξαιρετικά ενδιαφέρον track list.

Ηδη το κομμάτι που έχει ξεχωρίσει και έχει παιχτεί και live από τις Ρόδες είναι το Βρώμικο, το οποίο μιλάει για τα καλά και τα επικίνδυνά της ζωής .

Με καλοκαιρινή διάθεση και κοινωνικό στίχο όπως πάντα, οι Ρόδες μας φωνάζουν: «έτσι όπως ζούμε είναι επικίνδυνα, μα δεν πειράζει γιατί σ’ αγαπώ» στο ρυθμό του Let the sunshine in.

Οι Ρόδες γεννήθηκαν το χειμώνα του 2002, για να καταλήξουν μετά από δύο χρόνια στη σημερινή τους μορφή: Νικήτας \"Xray\" Κλιντ, Σωτήρης \"Stab\" Παπαγεωργίου, Νίκος \"Ατόφιος\" στα μικρόφωνα καθώς επίσης και Άρης \"Ζάρι\" Ζαρακάς στην κιθάρα, Χρήστος Διακουμής στα τύμπανα, Χρήστος \"Volvo\" Τσάμπουρας στην κιθάρα, Μάριος \"Κόρμο\" Χασαλεύρης στο μπάσο , Γιώργος \"Κούβας\" Ζουζανέας στα κρουστά και Αλέκος \"Vertical\" Σώρρος στα samplers.

INFO
Ρόδες, η μπάντα: εννιά διαφορετικοί άνθρωποι μαζί, κάτι σαν χιπ χοπ, νταμπ, ελεκτρόνικα, φολκ.
Μάθετε περισσότερα για τις Ρόδες στο
www.rodestheband.gr και στο www.myspace.com/rodestheband

Σχετικές ειδήσεις
Οι Baba Zula live στο Gagarin 205
16.02.2017 11:40
Οι Baba Zula έρχονται στο Gagarin 205 παρέα με τους London Afrobeat Collective και τις Ρόδες United, αλλά και με νέο άλμπουμ στους αποσκευές.
09.02.2017 12:36
Τον Σωκράτη Μάλαμα τον διακρίνει μία μοναδικότητα στη γραφή, την ερμηνεία, τη σύνθεση, μα πάνω από όλα την οπτική του. Είναι αποδεκτό από όλους ότι είναι μία "σχολή" μόνος του.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για μία ακόμα παράσταση στο Fix Factory of Sound
01.02.2017 11:38
Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος, έρωτα αλλά και αποχωρισμό και μοναξιά. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε!
London Afrobeat Collective & Ρόδες United live στο Gagarin
27.12.2016 13:50
Οι London Afrobeat Collective και οι Ρόδες United, ενώνονται για ένα μοναδικό live στο Gagarin.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος για μία βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 10:58
Όταν συναντιούνται επί σκηνής η Αρλέτα και ο Λάκης γράφουν ιστορία! Κάθε μουσική συνάντησή τους είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτή που θα συμβεί τη Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι μία και μοναδική! Συλλεκτική, συγκινητική. Και θα είναι πολύ όμορφη.