Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ρόδες είναι και κυλάνε

Ρόδες είναι και κυλάνε
Οι δικοί μας hip hop-άδες δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα γκρουπ της διεθνής σκηνής. Ο Νικήτας Κλιντ και οι υπόλοιποι οχτώ της πολύτεκνης αυτής μπάντας, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, Silent Disco. Προσοχή, ακούγεται δυνατά!

Οι δικοί μας hip hop-άδες δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα γκρουπ της διεθνής σκηνής. Ο Νικήτας Κλιντ και οι υπόλοιποι οχτώ της πολύτεκνης αυτής μπάντας, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, Silent Disco. Προσοχή, ακούγεται δυνατά!


Με καινούριο δίσκο βρίσκει το καλοκαίρι τις Ρόδες, ένα από τα πιο σπουδαία συγκροτήματα της ελληνικής hip hop σκηνής.

Στις 11 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ, Silent Disco, με εξαιρετικά ενδιαφέρον track list.

Ηδη το κομμάτι που έχει ξεχωρίσει και έχει παιχτεί και live από τις Ρόδες είναι το Βρώμικο, το οποίο μιλάει για τα καλά και τα επικίνδυνά της ζωής .

Με καλοκαιρινή διάθεση και κοινωνικό στίχο όπως πάντα, οι Ρόδες μας φωνάζουν: «έτσι όπως ζούμε είναι επικίνδυνα, μα δεν πειράζει γιατί σ’ αγαπώ» στο ρυθμό του Let the sunshine in.

Οι Ρόδες γεννήθηκαν το χειμώνα του 2002, για να καταλήξουν μετά από δύο χρόνια στη σημερινή τους μορφή: Νικήτας \"Xray\" Κλιντ, Σωτήρης \"Stab\" Παπαγεωργίου, Νίκος \"Ατόφιος\" στα μικρόφωνα καθώς επίσης και Άρης \"Ζάρι\" Ζαρακάς στην κιθάρα, Χρήστος Διακουμής στα τύμπανα, Χρήστος \"Volvo\" Τσάμπουρας στην κιθάρα, Μάριος \"Κόρμο\" Χασαλεύρης στο μπάσο , Γιώργος \"Κούβας\" Ζουζανέας στα κρουστά και Αλέκος \"Vertical\" Σώρρος στα samplers.

INFO
Ρόδες, η μπάντα: εννιά διαφορετικοί άνθρωποι μαζί, κάτι σαν χιπ χοπ, νταμπ, ελεκτρόνικα, φολκ.
Μάθετε περισσότερα για τις Ρόδες στο
www.rodestheband.gr και στο www.myspace.com/rodestheband

Σχετικές ειδήσεις
London Afrobeat Collective & Ρόδες United live στο Gagarin
27.12.2016 13:50
Οι London Afrobeat Collective και οι Ρόδες United, ενώνονται για ένα μοναδικό live στο Gagarin.
 Legenda, ένα μιούζικαλ από τον Remi and the road στο Χυτήριο
08.11.2016 16:41
Η παράσταση "Legenda" είναι ένα μιούζικαλ που περιγράφει τη διαδρομή ενός μουσικού του δρόμου ανάμεσα σε πόλεις της Ευρώπης. Ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια, κακουχίες, εμπνεύσεις, μούσες, γνωριμίες και ένα πρόσωπο-πυξίδα στον τελικό προορισμό!
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!
19.07.2016 11:09
Το Full Moon Acoustic live του Παύλου Παυλίδη για τις 20 Ιουλίου είναι sold out! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος για μία βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 10:58
Όταν συναντιούνται επί σκηνής η Αρλέτα και ο Λάκης γράφουν ιστορία! Κάθε μουσική συνάντησή τους είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτή που θα συμβεί τη Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι μία και μοναδική! Συλλεκτική, συγκινητική. Και θα είναι πολύ όμορφη.
Εδώ είναι… του Ρασούλη!: Ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
24.02.2016 17:06
Μετρώντας πέντε χρόνια απουσίας του μεγάλου δημιουργού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 την παράσταση «Εδώ είναι του Ρασούλη», ένα μεγάλο αφιέρωμα με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών.