Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Στη γιορτή των ερωτευμένων χορεύουμε tango στον πολυχώρο Alsos

Στη γιορτή των ερωτευμένων χορεύουμε tango στον πολυχώρο Alsos

Κάθε Παρασκευή στον πολυχώρο Alsos στην πλατεία Πρωτομαγιάς, οι μελωδίες από τα μπαντονεόν, τα βιολιά και τις μεγάλες ορχήστρες της χρυσής εποχής του tango, πλημμυρίζουν την πίστα, όπου ερασιτέχνες χορευτές επιδίδονται στα πιο αισθησιακά βήματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Στις 13 Φεβρουαρίου 2015, παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων, ο χορός του πάθους έχει την τιμητική του και η milonga ALSOS έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενεί  τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2014, Χρήστο Μπακόπουλο και Μαίρη Ζηλωτή.

 

Το ζευγάρι που κέρδισε φέτος τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία Tango Escenario, χορεύει για εμάς λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μεταφέροντας το μυστήριο και τον αισθησιασμό μιας άλλης εποχής!

 

Τις μουσικές επιλέγει ο Νίκος Καρβουντζής.

 

Εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια τα βράδια της Παρασκευής κινούνται στο ρυθμό του έρωτα, της νοσταλγίας, της ποίησης, της επικοινωνίας...

 

Με επιλεγμένους χορευτές και εξειδικευμένους dj, φιλική ατμόσφαιρα και αστείρευτη διάθεση, οι βραδιές αργεντίνικου tango με την υπογραφή της ομάδας Santa Milonguita, αποτελούν την πιο ζωντανή απόδειξη ότι ο χορός, που έφτασε στη χώρα μας από το μακρινό Μπουένος Άιρες, ήρθε για να μείνει!

Σχετικές ειδήσεις
Tango love stories στο Θέατρο Παλλάς
17.01.2017 11:44
Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros» και στο Ηρώδειο με το «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
Tango por Piazzolla από το Tango Acropolis στο Ηρώδειο
01.09.2016 10:52
Το Φεστιβάλ Tango Acropolis παρουσιάζει την παράσταση Tango por Piazzolla, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Ηρώδειο.
Open Air Milonga στην Μονή Λαζαριστών
19.08.2016 13:24
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 έρχεται μια γνήσια βραδιά αργεντίνικου tango με ζωντανή μουσική από τους Locos de Atar!
Latin, Ballroom, Salsa & Tango Argentino από το ΕΜΠ στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά
28.06.2016 13:29
O Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει την ετήσια χορευτική παράσταση των τμημάτων Latin/Ballroom, Salsa & Tango Argentino.
Tango Seduccion και Tango Revolucion στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
07.03.2016 16:45
Η Gustavo Russo Company παρουσιάζει τις λαμπερές, πρωτοποριακές και αισθησιακές χορογραφίες Tango Seduccion και Tango Revolucion, από τις 20 έως τις 25 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.