Κάθε Παρασκευή στον πολυχώρο Alsos στην πλατεία Πρωτομαγιάς, οι μελωδίες από τα μπαντονεόν, τα βιολιά και τις μεγάλες ορχήστρες της χρυσής εποχής του tango, πλημμυρίζουν την πίστα, όπου ερασιτέχνες χορευτές επιδίδονται στα πιο αισθησιακά βήματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2015, παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων, ο χορός του πάθους έχει την τιμητική του και η milonga ALSOS έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενεί  τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2014, Χρήστο Μπακόπουλο και Μαίρη Ζηλωτή.

Το ζευγάρι που κέρδισε φέτος τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία Tango Escenario, χορεύει για εμάς λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μεταφέροντας το μυστήριο και τον αισθησιασμό μιας άλλης εποχής!

Τις μουσικές επιλέγει ο Νίκος Καρβουντζής.

Εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια τα βράδια της Παρασκευής κινούνται στο ρυθμό του έρωτα, της νοσταλγίας, της ποίησης, της επικοινωνίας…

Με επιλεγμένους χορευτές και εξειδικευμένους dj, φιλική ατμόσφαιρα και αστείρευτη διάθεση, οι βραδιές αργεντίνικου tango με την υπογραφή της ομάδας Santa Milonguita, αποτελούν την πιο ζωντανή απόδειξη ότι ο χορός, που έφτασε στη χώρα μας από το μακρινό Μπουένος Άιρες, ήρθε για να μείνει!