Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στο Block 33

Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στο Block 33

Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας θα εμφανιστούν για ένα live στο Block 33 την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου!


Με αφετηρία το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της παράδοσης και των λαϊκών ακουσμάτων. Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία , καθώς και άλλα, αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου , του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α.


Αφορμή για την κοινή τους εμφάνιση αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζουν με τραγούδια και των δύο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει προσεχώς.


Ο Γιώργος Μιχαήλ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στον δίσκο "Αγία Νοσταλγία" ("Στις χαραυγές ξεχνιέμαι", "Τρία ρουμπαγιάτ" κ.α.). Έχει στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο "Της γης ο μουσαφίρης", που κυκλοφόρησε με αντισυμβατικό τρόπο, χέρι-χέρι.


Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας συστήθηκε πριν ένα χρόνο, με την δισκογραφική δουλειά "Πάλι βρέχει", που κυκλοφορεί από την εταιρεία Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς έδωσε έντονο κρητικό χρώμα σε έξι τραγούδια του δίσκου.


Ο Αργύρης Μπακιρτζής ανέδειξε την αμεσότητα των στίχων σε δύο τραγούδια. Ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορίκος ερμήνευσαν μοναδικά τα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια του δίσκου.


Μαζί τους επί σκηνής:

Ζήσης Φτάκας: λαούτο-κιθάρα
Φώτης Κακαβέλης: μπάσο
Γιάννης Βακουφτσής: πλήκτρα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει στην Ελλάδα με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
16.06.2016 10:02
Με τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα μας ταξιδέψει ο Γιώργος Νταλάρας το φετινό καλοκαίρι με οδηγό την μεγάλη αγάπη του για τον «αγαπημένο συνθέτη της ζωής του».
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Block 33
29.02.2016 15:13
Το Block 33 υποδέχεται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για 4 ξεχωριστές βραδιές από τις 18 Μαρτίου 2016.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στο Σταυρό του Νότου
25.02.2016 11:17
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Την Τρίτη 1 Μαρτίου θα κάνουν μία στάση στο Σταυρό του Νότου.