Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ταξίδια στον κόσμο της Τέχνης: Κύκλος ομιλιών με την Έφη Ανδρεάδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ταξίδια στον κόσμο της Τέχνης: Κύκλος ομιλιών με την Έφη Ανδρεάδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέσα από έναν κύκλο έξι πρωτότυπων ομιλιών με τίτλο «Ταξίδια στον κόσμο της Τέχνης», η γνωστή τεχνοκριτικός κυρία Έφη Ανδρεάδη από τις 26 Φεβρουαρίου 2015 μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε από μια νέα σκοπιά σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής δραστηριότητας και να ανιχνεύσουμε τις ουσιαστικές σχέσεις που συνδέουν τα έργα της τέχνης με την ίδια τη ζωή, στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Γιατί πάντα μένει ανοιχτό και επίκαιρο το ερώτημα του πραγματικού ρόλου της Τέχνης στην καθημερινή μας ζωή…

 

Η κυρία Έφη Ανδρεάδη επιμελήθηκε τις 40 και πλέον εκθέσεις που παρουσιάστηκαν από το 1991 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Υπήρξε επί μία εικοσαετία συνεργάτις της εφημερίδας «Το Βήμα» και στη συνέχεια μέλος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου των Φίλων της Μουσικής.

 

Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων.

Σχετικές ειδήσεις
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μέχρι τον Δεκέμβριο 2016
25.10.2016 15:42
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει στο κοινό, και αυτή την καλλιτεχνική περίοδο, τη δυνατότητα να απολαύσει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, με την εξαιρετική ακουστική της, μεγάλες ορχήστρες υπό τη μουσική διεύθυνση σπουδαίων μαέστρων που συμπράττουν με κορυφαίους σολίστ του καιρού μας.
Masterclass Λυρικού Τραγουδιού με τον Άρη Αργύρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.04.2016 12:18
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ και ο διεθνώς καταξιωμένος βαρύτονος ΑΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, προσφέρουν ένα ανοιχτό σεμινάριο ερμηνείας λυρικού τραγουδιού, από 5 έως 7 Μαΐου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ομιλίες στο πλαίσιο του As One στο Μουσείο Μπενάκη
08.04.2016 17:02
Το πρόγραμμα As One, που οργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ σε συνεργασία με το Marina Abramović Institute (MAI), μπαίνει στον δεύτερο μήνα και παρουσιάζει διακεκριμένους καλλιτέχνες και θεωρητικούς σε μια σειρά ομιλιών και εργαστηρίων.
Το Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών άνοιξε και σας περιμένει!
18.12.2015 16:17
Τη φετινή χρονιά, το Αίθριο θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο άνοιξε και θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Χριστούγεννα 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
10.12.2015 12:07
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλεί και φέτος να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα παρακολουθώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για μικρούς και μεγάλους.