Οι παραγωγοί του Gossip Girl, της πιο δημοφιλούς νεανικής σειράς στην Αμερική αυτήν τη στιγμή, υπογράφουν την παραγωγή στην κωμωδία Sex Drive σε σκηνοθεσία Σον Άντερς .

Η ταινία Sex drive συνεχίζει την παράδοση ταινιών όπως το American Pie και το Superbad. Έχει να κάνει με την αναζήτηση του έρωτα στα πιο λάθος μέρη, με τη σκέψη ότι αυτό που θέλουμε είναι το σεξ και τη συνειδητοποίηση ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη. Είναι μοντέρνα, αισθηματική, σπιρτόζικη, σέξι και με πολύ χίουμορ…

Ο αξιαγάπητος Ίαν νιώθει πως είναι ο τελευταίος παρθένος στην Αμερική. Είναι 18 ετών, ετοιμάζεται για το κολέγιο, αλλά ο 14χρονος αδερφός του τού κλέβει με άνεση όλα τα κορίτσια. Όλα αλλάζουν μόλις ο Ίαν γνωρίσει τη Ντανιέλ. Η κοπέλα είναι αστεία, σέξι και ξετρελαμένη μαζί του. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: η Ντανιέλ ζει στο Νόξβιλ, ενώ ο Ίαν στο Σικάγο.

Επίσης εκείνη νομίζει πως ο Ίαν είναι φτυστός ο Μπραντ Πιτ, αφού την έχει παραπλανήσει με ψεύτικες φωτογραφίες στο Ίντερνετ. Ο Ίαν τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τον φόβο της απόρριψης, αφού η Ντανιέλ υπόσχεται πως θα του δοθεί αν πάει να την συναντήσει. 

Παίζουν οι Τζος Ζάκερμαν, Αμάντα Κρου, Κλαρκ Ντουκ, Τζέιμς Μάρσντεν.