Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Θάνος Πολύδωρας και η Λένα Φίλιππα στο Ίλιον Cinema & Stage

Ο Θάνος Πολύδωρας και η Λένα Φίλιππα στο Ίλιον Cinema & Stage

Ένα μελωδικό αφιέρωμα στον έρωτα με τον Θάνο Πολύδωρα και τη Λένα Φίλιππα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 21.30 στο Ίλιον Cinema & Stage στο κέντρο της Αθήνας.

 

Οι άγγελοι τραγουδάνε. Και οι ερωτευμένοι επίσης. Πίσω από κάθε ανάταση, από κάθε μεράκι, μια κιθάρα περιμένει έτοιμη να πάρει τα λόγια και να τα ταξιδέψει από χείλη σε χείλη. Δεν είναι λίγο αυτό.

 

«Έτσι μιλώ για σένα και για μένα... Επειδή σ' αγαπάω και στην αγάπη ξέρω να μπαίνω σαν Πανσέληνος από παντού! Για σένα μόνο εγώ, μπορεί και η μουσική που διώχνω μέσα μου αλλ' αυτή γυρίζει δυνατότερη! Πως αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι;»

Οδυσσέας Ελύτης

 

«΄Ερωτος Μύθος»... Μια καλή στιγμή να αφεθείτε στο μύθο του...

 

Μουσική επιμέλεια-πιάνο: Σπύρος Παπαθεοδώρου

Σχετικές ειδήσεις
Οι Σέλας live στο Ίλιον Plus
03.01.2017 16:58
Οι ΣΕΛΑΣ εμφανίζονται live στο Ίλιον Cinema & Stage το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ίλιον Cinema & Stage
12.02.2016 10:38
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια πάει στο Ίλιον Cinema & Stage, ύστερα από δύο πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar και στο PassPort Art (Πειραιά) σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
Οι Distortion Tamers live στο Ίλιον Plus
01.02.2016 17:00
Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στο νέο stage venue της πόλης ΙΛΙΟΝ PLUS και στο Give me soul festival, οι Distortion Tamers, το αγαπημένο μας trio θα παρουσιάσει ξανά επί σκηνής όλα τα στοιχεία που το έχουν καθιερώσει σαν μία από τις καλύτερες rock & roll μπάντες της χώρας!