Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο «σκύλος» της ραπ

Ο «σκύλος» της ραπ
Οι εν Ελλάδι θαυμαστές του κουνούν με ευγνωμοσύνη την ουρά τους για το ανέλπιστο νέο που έφτασε στα αυτιά τους. Ο νούμερο ένα ίσως gangsta ράπερ της ανατολικής και δυτικής όχθης των ΗΠΑ, Snoop Dogg είναι έτοιμος να ραπάρει-σαλπάρει για τη χώρα μας στις 10 Ιουλίου στο club Kingdom (πρώην On The Rocks).

Οι εν Ελλάδι θαυμαστές του κουνούν με ευγνωμοσύνη την ουρά τους για το ανέλπιστο νέο που έφτασε στα αυτιά τους. Ο νούμερο ένα ίσως gangsta ράπερ της ανατολικής και δυτικής όχθης των ΗΠΑ, Snoop Dogg είναι έτοιμος να ραπάρει-σαλπάρει για τη χώρα μας στις 10 Ιουλίου στο στο club Kingdom (πρώην On The Rocks), στη Βάρκιζα.

O Snoop Dogg οπωσδήποτε θεωρείται ένας από τους πατέρες της σύχρονης ραπ μουσικής, μαζί με όλα τα άλλα μεγάλα ονόματα, όπως ο Dr. Dre ή ο Tupac.

Από τους πιο επιδραστικούς μαύρους καλλιτέχνες αποτελεί είδωλο για όλους τους φίλους της μαύρης μουσικής και σεβαστό πρόσωπο στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Σίγουρα εκκεντρικός, πάντα με τη χαρακτηριστική κόμμωση και τον ιδιαίτερο προσωπικό του ήχο έφερε το hip hop κατευθείαν από τα ghetto στις πρώτες θέσεις των αμερικάνικων charts και άρχισε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του MTV.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού για τα τραγούδια, τη μουσική και το προσωπικό του στυλ είναι δεδομένη και θα αποδειχθεί ζωντανά στις 10 Ιουλίου!

INFO
Snoop Dogg: 10 Ιουλίου, στο club Kingdom (πρώην On The Rocks)30 km Αθηνών - Σουνίου, Ελληνικό
Επικοινωνία με το κοινό: 2109625105, Detox Promotions
Τιμή εισιτηρίων 40 Ευρώ, Προπώληση metropolis, www.i-ticket.gr, tickethouse (Πανεπιστημίου 42)

 

 


Σχετικές ειδήσεις
O Ανδαλουσιανός Σκύλος του Luis Buñuel σε μία συναυλία στο ΚΕΤ
01.11.2016 14:48
Η σουρεαλιστική ταινία Ανδαλουσιανός Σκύλος (1929) του Luis Buñuel, σε σενάριο Buñuel και Salvador Dali, παρουσιάζεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων με τη ζωντανή μουσική επένδυση τεσσάρων σύγχρονων μουσικών.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Κρήτη
15.07.2016 14:44
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ΒΑΒΕΛ, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου εμφανίζονται στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, την Τρίτη 19 Ιουλίου στον Λόφο Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο «Τεχνόπολις» στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
07.07.2016 12:20
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά Κρήτης.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Απ’ το «Μοναστηράκι»… στο Ρουφ: Οι Rebeletiko στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
07.04.2016 13:31
Οι Rebeletiko επιβιβάζονται στο Τρένο στο Ρουφ τις Τρίτες 12 & 19 Απριλίου 2016 με ήχους και μουσικές που ακούγονται για πρώτη φορά στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας και μας ταξιδεύουν απευθείας στην καρδιά της ανατολικής μας παράδοσης.