Η μεγάλη επιτυχία των τελευταίων της εμφανίσεων με την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου είχε σαν αποτέλεσμα, η Μαίρη Μαράντη να συνεχίσει τις παραστάσεις της και τα Σάββατα του Φεβρουαρίου 2015 στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής «1002 Νύχτες», χαρίζοντάς μας βραδιές κεφιού και ποιοτικής διασκέδασης.

Μετά από 18 χρόνια απουσίας  η Μαίρη Μαράντη, μια από τις πιο αυθεντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, η τραγουδίστρια  του «Βιετνάμ»  επιστρέφει.. Μόνο τυχαία άλλωστε δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η επιλογή της από τον Παντελή Βούλγαρη στην κορυφαία και θρυλική πια σκηνή της ταινίας «Όλα είναι δρόμος», τη δεκαετία του ‘90, όπου εκείνη τραγουδάει το «Θα πάρω φόρα» και ο Γιώργος Αρμένης δίνει εντολή να ισοπεδώσουν το επαρχιακό σκυλάδικο «Βιετνάμ».

Η Μαίρη Μαράντη  άρχισε τις επιτυχίες στο τραγούδι  ως ντουέτο με τον Γιάννη Καραμπεσίνη, ενώ ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες με τον Άκη Πάνου και τον Τάκη Μουσαφίρη.

To πρόγραμμα του «Βιετνάμ»  επιμελήθηκε ο συνθέτης Γιώργος Αλτής.  Μια μουσική παράσταση με λαϊκά τραγούδια  ‘’όλων των εποχών‘’, τις μεγάλες επιτυχίες της Μαίρης Μαράντη, αλλά και τραγούδια του Γιώργου Αλτή.

Συμμετέχει φιλικά  η σπουδαία ερμηνεύτρια  Χαρά Πομώνη.

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος ΑλτήςΦώτης Τσούτσιας (μπουζούκι)

Σπύρος Πανταζής  ( κιθάρα)

Θάνος  Βρεττός  (κρουστά- μπαγλαμά)