To An Club υποδέχεται στη μουσική σκηνή του την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου τους Dub Trio που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή, για να παρουσιάσουν live για πρώτη φορά στην Ελλάδα κομμάτια από τον νέο τους δίσκο Another Sound Is Dying..

Οι Dub Trio ως instrumental μπάντα έχουν στοιχεία dub,metal,punk-rock,shoegaze,noise και post-hardcore δίνοντας μια άλλη διάσταση στα δεδομένα της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 4 full length albums ,το τελευταίο τους Another Sound Is Dying από την Ιpecac Records.

Τα μέλη του group έχουν συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Mos Deaf,The Fugees,50 Cent,Tupac,Common) σαν session μουσικοί και έχουν συνευρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Mike Patton ως Peeping Tom και όπως είναι γνωστό πλέον, αναμένεται να ηχογραφήσουν εξολοκλήρου τον επόμενο δίσκο τους με την συμμετοχή του Patton στα φωνητικά μετά το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Πριν όμως από τους Dub Trio στη σκηνή του An club θα ανέβουν δύο από τις ανερχόμενες εγχώριες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής. Οι πειραματικοί post-rockers  Since(time) και οι skapunkers Plus dots .

Οι Since(time) ιδρύθηκαν το 2003 έχοντας ως τώρα στο ενεργητικό τους αρκετά τοπικά shows,έχουν ανοίξει για intronaut και red sparrows και τον Iούνιο του 2008 κυκλοφόρησε από την Venerate Industries το πρώτο τους CD με τον τίτλο Entropiate. Χρησιμοποιούν τη μουσική ως μοναδικό μέσο έκφρασης χωρίς στίχους.

Plus dots δημιουργήθηκαν το 2000 και δραστηριοποιήθηκαν αρχικά για μία τριετία στο χώρο της hardcore punk σκηνής. οι Plus Dots άλλαξαν ύφος και ήχο, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους προς τη ska και punk-rock αισθητική..