Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Dub Trio live!

Οι Dub Trio live!
To An Club υποδέχεται στη μουσική σκηνή του την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου τους Dub Trio που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή, για να παρουσιάσουν live για πρώτη φορά στην Ελλάδα κομμάτια από τον νέο τους δίσκο Another Sound Is Dying..

Οι Dub Trio ως instrumental μπάντα έχουν στοιχεία dub,metal,punk-rock,shoegaze,noise και post-hardcore δίνοντας μια άλλη διάσταση στα δεδομένα της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 4 full length albums ,το τελευταίο τους Another Sound Is Dying από την Ιpecac Records.

Τα μέλη του group έχουν συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Mos Deaf,The Fugees,50 Cent,Tupac,Common) σαν session μουσικοί και έχουν συνευρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Mike Patton ως Peeping Tom και όπως είναι γνωστό πλέον, αναμένεται να ηχογραφήσουν εξολοκλήρου τον επόμενο δίσκο τους με την συμμετοχή του Patton στα φωνητικά μετά το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Πριν όμως από τους Dub Trio στη σκηνή του An club θα ανέβουν δύο από τις ανερχόμενες εγχώριες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής. Οι πειραματικοί post-rockers  Since(time) και οι skapunkers Plus dots .

Οι Since(time) ιδρύθηκαν το 2003 έχοντας ως τώρα στο ενεργητικό τους αρκετά τοπικά shows,έχουν ανοίξει για intronaut και red sparrows και τον Iούνιο του 2008 κυκλοφόρησε από την Venerate Industries το πρώτο τους CD με τον τίτλο Entropiate. Χρησιμοποιούν τη μουσική ως μοναδικό μέσο έκφρασης χωρίς στίχους.

Plus dots δημιουργήθηκαν το 2000 και δραστηριοποιήθηκαν αρχικά για μία τριετία στο χώρο της hardcore punk σκηνής. οι Plus Dots άλλαξαν ύφος και ήχο, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους προς τη ska και punk-rock αισθητική..

 

Σχετικές ειδήσεις
Paterelis - Tabakis - Papagiannoulis trio στη μουσική πλατφόρμα PIREOS 138
04.01.2017 13:23
Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει στο PIREOS 138 τη μουσική πλατφόρμα που στόχο έχει να δώσει βήμα σε curators από το χώρο της μουσικής να παρουσιάσουν και να συστήσουν το κοινό σε νέους ήχους και μουσικούς πειραματισμούς.
Το Hot Jazz Trio live στο Beton 7
23.11.2016 10:41
Το Hot Jazz Trio ανεβαίνει για ένα live στη σκηνή του Beton 7, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016.
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Οι Trio De Jazz live στο El Convento Del Arte
28.03.2016 13:35
Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, οι Trio De Jazz επανέρχονται στη μουσική σκηνή του El Convento Del Arte, για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση.
Το Trio Sentimento live στη σκηνή του Ιανού
21.03.2016 13:02
Το Trio Sentimento παρουσιάζει το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στη σκηνή του Ιανού μία μουσική βραδιά με αγαπημένα έργα των Caccini, Ganne Piazzolla, Gardel, Glink, Doga, Νικολάου, Αρχοντίδη και άλλων συνθετών.