Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Οι Blues Wire στο θέατρο Φαργκάνη

Οι Blues Wire στο θέατρο Φαργκάνη

Οι Blues Wire, μετά από 33 χρόνια ιστορικής πορείας, εκατοντάδες εμφανίσεις και συνεργασίες με διάσημους μουσικούς σε όλο τον κόσμο, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι στο θέατρο Φαργκάνη για 4 μοναδικές παραστάσεις από 7 Φεβρουαρίου 2015.

 

Σε μια μουσική και όχι μόνο αφήγηση γεμάτη από εμπειρίες, ελπίδα, προσπάθεια, επιμονή, αγάπη για τα blues, φιλία, καυγάδες, έρωτες, αναγνώριση … ακολουθούμε την διαδρομή τους από τα πρώτα χρόνια έως και σήμερα.

 

Μαζί τους η ομάδα χορού Jazz Theatre Dance διηγείται και οπτικοποιεί την μουσική τους μέσα από μία σειρά εμπνευσμένων χορογραφιών.

 

Μία παράσταση για την ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος που με αφετηρία την Θεσσαλονίκη κατέκτησε την παγκόσμια αναγνώριση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό μουσικών και φίλων των blues.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

 

Κείμενα: Ηλίας Ζάικος

Μουσική: Blues Wire

Κιθάρα: Ηλίας Ζάικος

Μπάσο: Σωτήρης Ζήσης

Τύμπανα: Νίκη Γουρζουλίδου

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

 

Χορεύει η ομάδα Jazz Theatre Dance:

Άννα Αηδινίδου, Λίτσα Τζούρου, Φανή Σιώτη, Ναταλία Μαρτίνη, Εύη Κουρσαράκου, Ελένη Χαραλαμπίδου, Ξένια Παπαδοπούλου, Νικολέτα Γιανκάκη

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
12.08.2016 15:47
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό στη Ροδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για 2 μοναδικές συναυλίες στο θεατρο μεσαιωνικής Τάφρου την Τετάρτη 24 κ Πέμπτη 25 Αυγούστου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Βιεννέζικα βαλς με την Ορχήστρα του Γιόχαν Στράους στο Ηρώδειο
14.07.2016 15:52
Η «Wiener Johann Strauss-Capelle» έρχεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, με τους διάσημους μουσικούς, σπουδαίους Βιεννέζους χορευτές και τη σοπράνο Alexandra Reinprecht.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη υποδέχεται το καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
05.05.2016 11:55
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που επιστρέφει για 2 ακόμα μοναδικές συναυλίες στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Δύο μοναδικές γιορτινές ροκ παραστάσεις στο Γυάλινο UpStage
23.12.2015 16:08
Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηλεκτρικούς κιθαρίστες και συνθέτης, ιδρυτικό μέλος της θρυλικής ροκ μπάντας Τερμίτες, ο Αντώνης Μιτζέλος μαζί με την μοναδική Julie Massino και τον νεότερο εκρηκτικό Στέλιο Μαγαλιό θα βρίσκονται στο UpStage Γυάλινο ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για δύο μοναδικές εμφανίσεις με πολλά κέφια και γκάζια!