Το Gazarte γιορτάζει τη πιο ερωτική ημέρα του χρόνου με τις ερωτικές τζαζ ιστορίες του διακεκριμένου πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή στο live stage και ένα ρομαντικό love menu στο Cocktail-Restaurant που θα συνοδεύεται από ένα πάρτυ-ύμνο στον έρωτα με τους παραγωγούς του Pepper 96.6!

Από τον Frank Sinatra και τον Tony Bennett έως την Ella Fitzerald και την Billy Holiday, την Ημέρα των Ερωτευμένων το live stage του Gazarte σας προσκαλεί σε έναν βραδινό περίπατο στα πιο γνωστά τζαζ μονοπάτια του πλανήτη. Ο Δημήτρης Καλαντζής και το κουαρτέτο του, συμπράττουν για πρώτη φορά με την κρυστάλλινη φωνή της Ειρήνης Κωνσταντινίδη και την αισθαντική ερμηνεία του Αδάμ Τσαρούχη και δημιουργούν ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα μας παρασύρει στη δίνη των πιο έντονων συναισθημάτων!

Την ίδια στιγμή, στο Cocktail-Restaurant, στον 1ο όροφο οι σεφ έχουν ετοιμάσει το πιο ρομαντικό δείπνο για εσάς, ενώ οι παραγωγοί του pepper 96.6  ανεβάζουν τους ρυθμούς της βραδιάς με ένα πάρτι αφιερωμένο στις δυνατές συγκινήσεις!

Δημητρης Καλαντζής, πιανο
Σπυρος Παναγιωτόπουλος, ντραμς
Περικλης Τριβολης, μπασσο
Στρατος Βουγας, σαξόφωνο

Love Menu | Cocktail-Restaurant

COCKTAIL ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ

ΡΟΛΛΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΟΨΙΧΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΜΑΡΑΘΟ & SAUCE LIME-VOTKA

ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΟΛΑ – ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΣΧΑΡΑΣ, ΚΑΣΙΟΥΣ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ VINAIGRETTE DIJON ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟΞΙΔΟ

SORBET MANGO

ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ CABERNET, ΛΑΧΑΝΙΚΑ SAUTE ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ DAUPHINOISE

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ