Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Λευτέρης Μέρος και η Κατερίνα Παλαιοθεοδώρου στο Σταυρό του Νότου

Ο Λευτέρης Μέρος και η Κατερίνα Παλαιοθεοδώρου στο Σταυρό του Νότου

Ένα «γράμμα συστημένο» θα σας παραδώσουν «με ένα μπλε ποδήλατο» η Κατερίνα Παλαιοθόδωρου μαζί με τον Λευτέρη Μέρο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου.


Δύο πολλά υποσχόμενοι τραγουδοποιοί που μας έχουν δώσει δείγματα της μουσικής τους γραφής μέσα από τους δίσκους «Ταράζεις τα νερά» και το πρόσφατο «Κατά βάθος» του Λευτέρη ή το «με ένα μπλε ποδήλατο» και το «inside» της Κατερίνας που σύντομα θα κυκλοφορήσει από το "Μικρό Ήρωα" και που ήδη κάποια, έχουν πάρει τον δρόμο τους στο ραδιόφωνο και ακούγοντας τα θα τα αναγνωρίσετε αφού τα σιγοτραγουδάμε ήδη.


Θα ακουστούν τραγούδια από την συνολική τους δουλειά με αγαπημένες τους επιλογές που ξεχώρισαν, για να μας μαγέψουν σε αυτή την βραδιά.

 


Με φιλική συμμετοχή του εξαιρετικού τραγουδοποιού Αλέξανδρου Εμαννουιλίδη και μια σημαντική έκπληξη που θα εμφανιστεί εκείνο το βράδυ, σας υποσχόμαστε τραγούδια και στιγμές γεμάτες αλήθεια και συγκίνηση, μέσα από ταραγμένα νερά και άγριες θάλασσες.

 Παίζουν:

Ηλεκτρική Κιθάρα: Νίκος Παπαδόπουλος

Ακουστική κιθάρα : Θάνος Κολοκυθάς

Βιολί: Νίκος Βερύκκοκος

Μπάσσο: Πέτρος Βασιλειάδης

Τύμπανα: Θανάσης Αρχανιώτης

Ακορντεόν: Αγγέλικα Παπανικολάου


Σχετικές ειδήσεις
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
Η Κατερίνα Κουρεντζή live στο Ειλισσό
27.04.2016 13:09
Η Κατερίνα Κουρεντζή θα βρίσκεται στον Ειλισσό το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, με ένα μοναδικό πρόγραμμα με Γαλλικά και Ισπανικά διαχρονικά τραγούδια αλλά και κάποια από τα ωραιότερα δικά μας.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Dalida – Come Prima: Η Κατερίνα Κουρεντζή live στον Ειλισσό
02.03.2016 11:48
H ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ έρχεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στον Ειλισσό με τραγούδια της DALIDA σε μία παράσταση με τίτλο COME PRIMA.