Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Σεμινάρια Λογοτεχνίας της Λατινικής Αμερικής στο Floral

Σεμινάρια Λογοτεχνίας της Λατινικής Αμερικής στο Floral

Το Floral φιλοξενεί μία σειρά σεμιναρίων λογοτεχνίας της Λατινικής Αμερικής και μας προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, στην οποία θα γνωρίσουμε το έργο του Julio Cortazar.


Στα πέντε μαθήματα-συναντήσεις για τον Julio Cortázar θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη γνώση πάνω στο έργο και τη ζωή του σπουδαίου μοντερνιστή Αργεντίνου συγγραφέα. Ο σκελετός των συναντήσεων θα βασίζεται στην ιδέα του διαλόγου και όχι στην απλή ανάλυση του έργου του συγγραφέα από τους δύο διδάσκοντες (Αργεντίνοι συγγραφείς που μένουν στην Ελλάδα), την Marta Silvia Dios Sanz (φιλόλογο Παν/μίου Αθηνών & μεταφράστρια) και τον Marcos Guillermo Breuer (Δόκτωρ Φιλοσοφίας Παν/μίου Ντίσελντορφ).


Σε κάθε συνάντηση οι μαθητές θα προμηθεύονται υλικό με αποσπάσματα για ανάγνωση και αντίστοιχη βιβλιογραφία. Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email στο books@floralcafe.gr (θέμα/subject: Κορτάσαρ) και γράφοντας το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Λόγω περιορισμένου χώρου, στις συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν έως 7 άτομα.


Μετά την ολοκλήρωση των πέντε συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την πρεσβεία της Αργεντινής.


Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής.

Σχετικές ειδήσεις
Νέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
12.01.2017 15:34
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνει από το 2006 σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2017, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Νέα Σεμινάρια 2016 στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
16.09.2016 15:53
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εδώ και δέκα χρόνια, διοργανώνει σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2016, ένα έτος επετειακό για τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Νέος κύκλος σεμιναρίων στο Skrow: Mαΐος – Ιούνιος 2016
16.05.2016 16:48
Το Skrow συνεχίζει τα θεατρικά σεμινάρια με νέο κύκλο για τον Μάιο και τον Ιούνιο.


Κύκλος Εαρινών - Θερινών Σεμιναρίων 2016 στο Πόρτα
17.03.2016 15:45
Νέα εποχή για το ΠΟΡΤΑ κι ένας νέος κύκλος τριών σεμιναρίων εγκαινιάζεται με σκοπό την πιο άμεση και συστηματική επικοινωνία με νέους καλλιτέχνες, που έχουν ως αντικείμενό τους το θέατρο.
Ασυνήθεις ύποπτοι της λογοτεχνίας: Εκδήλωση στο Φουγάρο
16.03.2016 15:37
Στις 19 Μαρτίου 2016 το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και η Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ συνδιοργανώνουν μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη εκδήλωση με τίτλο Ασυνήθεις ύποπτοι της λογοτεχνίας, και σας υποδέχονται στη γκαλερί του ΦΟΥΓΑΡΟΥ με θέρμη, το βράδυ στις 20:00 με το φως των κεριών, στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Συμποσίου για τους συγγραφείς της Αργολίδας.