Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Daddy’s Work Blues Band & the Jumpin Bones live στο Half Note

Daddy’s Work Blues Band & the Jumpin Bones live στο Half Note

Οι Daddy’s Work Blues Band θα εμφανιστούν για ακόμη μια φορά στο Half Note Jazz Club!


Η μπάντα που την χαρακτηρίζει το καθαρά προσωπικό της στυλ παιξίματος των Blues πάλι κοντά μας για μια βραδιά γεμάτη ηλεκτρισμό και ενέργεια. Η μουσική τους θα μας ταξιδέψει από την μια άκρη του Ατλαντικού στην άλλη. Στο ταξίδι αυτό θα συμβάλουν και οι Jumpin Bones μια νεοσύστατη αθηναϊκή μπάντα με αρκετές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους.


Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια blues- rock μπάντα με έδρα τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας (πέρα από το ποτάμι). με αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και Φεστιβάλ της Αθήνας αλλά και της επαρχίας.

Το όνομά της η μπάντα το πήρε από ένα τραγούδι των Blues Wire. Το πιο δυνατό σημείο αυτής της μπάντας, είναι ο προσωπικός της χαρακτήρας που οφείλεται στη μεταξύ μας σχέση. Δεν είμαστε απλώς φίλοι, είμαστε από παιδιά, εμπλεκόμενοι ο ένας στη ζωή του άλλου. Αυτή η παρέα που είναι σαν να υπήρχε και πριν από μας(!), μένουμε ίδιοι για να μπορούμε να αλλάζουμε και να εξελισσόμαστε για αυτό και οι συναυλίες μας δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Οι Daddy’ s  Work Blues Band άνοιξαν τις συναυλίες γνωστών μουσικών συγκροτημάτων όπως οι Δρ Feellgood, Louisiana Red, Blues Wire, Ansley Lister.


"DADDY’S WORK BLUES BAND:

Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις ότι το blues είναι αυτό ακριβώς που νιώθεις και δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε «καλούπια»… και οι Daddies ακολουθούν την καρδιά τους, γι αυτό είναι αυθεντικοί. "(Michalis Limnios BLUES @ GREECE)"

Η μπάντα αποτελείται από:
Δημήτρης Δουλγερίδης: κιθάρα-φωνή,
Θύμιος Σπηλιωτόπουλος: κιθάρα
Στάθης Ανέστης: μπάσο ,
Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα
Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα
Φάνης Θεοφίλου: piano...and will always be in our hearts


The Jumpin Bones

Δημιουργήθηκαν το 2014 οι ρίζες του κρατάνε από το 2000. Με εφόδια τα καινούρια τους (αμερικανικά κυρίως) ακούσματα, αποφάσισαν ότι εν μέσω κρίσης ότι ένας μόνο μουσικός στόχος έχει πια νόημα: να εκφραστούν χωρίς συμβιβασμούς μέσα από τη δική τους μουσική. Μετά από διάφορους μουσικούς πειραματισμούς και συνεργασίες με μπάντες της ελληνικής blues σκηνής κυρίως, κατέληξαν ότι η πρώιμη Rythm ’n’ Blues είναι η βασική κοινή συνισταμένη. Αναμειγνύοντας την Blues με επιρροές από garage punk, αλλά και στοιχεία rockabilly, αναδεικνύεται ο προσωπικός τους ήχος. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο, μοντέρνο, και άκρως χορευτικό.

Η μπάντα αποτελείται από:
Ορέστης Τσικούρης: φωνή , φυσαρμόνικα
Δημήτηρης Δακόπουλος: κιθάρα
Κώστας Αλούπης: μπάσο
Σπύρος Γαβαλάς: τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Denise King και Gas Blus Band live στο Half Note
22.02.2017 14:52
Μια μεγάλη φωνή της jazz, η πολυτάλαντη Denise King, που βαδίζει στα χνάρια της Sarah Vaughan, τραγουδάει τα blues μαζί με την σπουδαία μπάντα Gas Blues Band στις πρώτες της εμφανίσεις στην Ελλάδα. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 3 έως Δευτέρα 6 Μαρτίου, θα την απολαύσουμε στη σκηνή του Half Note Jazz Club να βάζει γκάζια στην blues διάθεση μας!
Οι Bojan Ristic Brass Band live στο Half Note
08.02.2017 12:04
Οι Bojan Ristic Brass Band, μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αυθεντικές μπάντες πνευστών στα Βαλκάνια, έρχονται μέσα στη καρδιά του καρναβαλιού να μας ξεσηκώσουν με τέσσερις «καυτές» εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Αποθέωση Jive & Swing με τους Jumpin' Up τα Χριστούγεννα στο Half Note
08.12.2016 13:28
Οι υπερηχητικοί Jumpin’ Up είναι μια από τις πιο λαμπρές μπάντες της Ευρώπης, που έχει σαν όχημά της το jive, το swing και το rhythm & blues όπως αυτό διαμορφώθηκε και παίχτηκε στα αμερικάνικα dance joints στις δεκαετίες ’40 και ’50.
Sharrie Williams  & The Wiseguys live στο Half Note
09.11.2016 14:43
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Closing Party με τον Daddy G @ Bolivar Beach Bar
08.08.2016 14:25
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή σαιζόν με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο πίσω από τα decks τον θρυλικό Daddy G των Massive Attack!